Kétszerkéselt és színezett furnérok

A TABU név nem ismeretlen a hazai belsőépítészek és asztalosok számára, hiszen évek óta jelen van a hazai furnérkínálatban. A jövőben a magyarországi piacon kizárólag a JAF Holz portfóliójában lesznek majd elérhetőek az olasz gyártó termékei.

A TABU Európa vezető „designfurnér” gyártó cége. A festett és kétszerkéselt furnérok gyártása terén kínált prémium termékeiket a legjelentősebb belsőépítészek és designerek használják. A cég 1927 óta van jelen a piacon, sikerüket elsősorban a kiváló minőségnek, és a divattrendeket megelőző, sokszor merész koncepcióinak köszönheti.

A JAF Holz folyamatosan fejleszti furnérértékesítési koncepcióját, és termékportfólióját a piac igényeihez igazítja. A standard furnér kínálatuk egyedülállóan széles és magas minőséget képvisel. A festett és kétszerkéselt furnérok terén hasonlóan magas és kiegyensúlyozott minőség a cél, ezért esett a választás az olasz gyártó termékeire.

MI IS AZ A KÉTSZERKÉSELT FURNÉR?

A késelés a színfurnérgyártás technológiája. A rönkből kialakított frízből késelik a furnérlapokat. Kétszer- vagy többszörkéselt furnérról akkor beszélünk, amikor a frízből késeléssel előállított furnérlapokat újra összeragasztják, majd az így kialakított tömbösített frízt elforgatva újra lekéselik. Az ezzel a technológiával készített furnéroknál elérhetünk extra rajzolatot, de cél lehet a még egyenletesebb, homogénabb textúra is. Mindenesetre egy kiegyensúlyozottabb, könnyebben reprodukálható furnér lesz a végeredmény.

A kétszerkéselt furnérok terén a gyártó által kínált 80 fajtából belsőépítészek segítségével 25 fajtát választottak ki. Ezek a típusok raktárról azonnal elérhetőek lesznek, de emellett természetesen a teljes kínálat rendelhető, 3–5 napos szállítási határidővel. A kétszerkéselt furnérok mérete 3100/2500x570/670 mm.

Festett furnérokból – amelyek mindig fafajazonosak – szintén 20 típust választottak, figyelembe véve a legfrissebb divatirányzatokat. Itt nemcsak a szín és a fafaj, hanem a rajzolat és a textúra is választható lesz az ügyfelek számára.

A tervezők és a végfelhasználók munkáját segítendő, speciális furnérkatalógusok készültek A/4 méretű anyagmintákkal, szín, fafaj és rajzolat szerinti csoportosításban. A kínálat komplexitásának érdekében minden furnérhoz elérhető színazonos élanyag, élfurnér és élléc egyaránt.

www.jafholz.hu

Furnérértékesítő kollégáink elérhetősége:

Dunaharaszti
Lajkó Levente
+36 30 889 5264
levente.lajko@jafholz.hu

Kamenszki Tamás
+36 30 828 4341
tamas.kamenszki@jafholz.hu

Győrújbarát
Bárány Ferenc
+36 30 257 9094
ferenc.barany@jafholz.hu

Mályi
Orosz Viktor
+36 30 337 0201
viktor.orosz@jafholz.hu

Algyő

Mészáros Alex
+36 30 651 5672
alex.meszaros@jafholz.hu

Zalaegerszeg
Kispál Tamás
+36 30 201 7841
tamas.kispal@jafholz.hu

Pécs
Cservenka Gábor
+36 72 552 175
gabor.cservenka@jafholz.hu


Kapcsolódó dokumentum:


ketszerkeselt-es-szinezett-furnerok


Tetszett a cikk?