Hajlítható üveglaminát

Mi a REHAU-nál folyamatosan azon fáradozunk, hogy termékeinkkel innovatív megoldásokat kínáljunk a jövőorientált bútortervezés előmozdítására. A polimer megoldások szakértőjeként egyedülálló szintű szakértelmet nyújtunk a jövő anyagainak terén.

Amint azt az innovatív termékek esetében gyakran tapasztaljuk, a szakértők gyorsan felismerik az előnyöket, de a kereskedelem és a végfelhasználó meggyőzése már nagyobb kihívás. A RAUVISIO Crystal jól vizsgázott: egy üveglaminát, mely a valódi üveggel szemben a feldolgozás és a felhasználás szempontjából is számos előnnyel bír.

SMART= OKOS, ESZES, ÖTLETES

Egy név, mely összefoglalja, mi teszi egyedivé a Rauvisio Crystalt: érzetre és a látványra, mint egy valódi üveg, mégis sokkal praktikusabb annál. Egy rugalmas üvegfólia, melyet napi használatra terveztek. Akár mágnes segítségével képeket és üzeneteket rögzíthetünk rá, vagy táblafilccel is írhatunk a felületre, amit nyom nélkül tisztára törölhetünk.

Az üveggel ellentétben mindenkor vágható, fúrható, hajlítható és így szinte bármilyen forma kialakítható. A törésállósága tízszer nagyobb, mint az üvegé és még kb. 50% -kal könnyebb is.

Ez az anyag kiválóan alkalmas bármilyen egyedi tervezéshez: akár marható vagy háttérvilágítással is felszerelhető. Felhasználási helytől és céltól függően az ügyfelek választhatják a Rauvisio Crystalt szabványos bútorlapként, extra vékony kivitelben, akár mágneses, vagy tükröződő.

SOKOLDALÚ SZÍNVÁLTOZAT

Az üveg polimer magasfényű és matt felülettel 8 színváltozatban érhető el.

Az új színkollekció megalkotásában a Rehau a híres tervező, művész és szín szakember Axel Venn professzorral társult. A berlini munka során Venn egy olyan folyamatot használt, amely során 700 pigmentet kevert össze kézzel és felmérte a világ 2400 résztvevőjének preferenciáit a válogatás véglegesítése előtt. A paletta olyan időtálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek használhatók kiterjedt felületekre és kombinálhatók más tónusokkal és mintázatokkal, ugyanakkor keverhetők más anyagokkal, úgymint fa, kő és fém.

A REHAU Rauvisio Crystal smart glas egyedi anyagának köszönhetően ideális minden felhasználásra, legyen akár fürdő, szállodaipar, iroda vagy lakás. Mi mindig nyitottak vagyunk a fejlesztésre.

REHAU Kft.,
2051 Biatorbágy, 
Rozália park 9.

www.rehau.hu


Kapcsolódó dokumentum:


egyedi-feluelet-a-rehau-tol-hajlithato-ueveglaminat


Tetszett a cikk?