A magyar bútorgyártás szolgálatában

A bútoripari vasalatok és fronttermékek piacának egyik színfoltja a Démos trade Kft., aki a magyar faipari gyártók, szakkereskedők figyelmét is nagy valószínűséggel felkeltette. Már csak azért is, mert a standardnak számító áruválaszték mellett egyedi termékcsoportokkal és dekorációs megoldásokkal is rendelkezik.

A Démos trade Kft. a bútorgyártáshoz, lakberendezéshez, belsőépítészethez szükséges alkatrészek és alapanyagok forgalmazója Közép-Európában. A csehországi központból irányított cég jelen van Szlovákiában, Lengyelországban, illetve 2009 óta Magyarországon is. A nagy kapacitású raktárak lehetővé teszik a több tízezres tételek kínálatát is. Ügyfeleinknek, akik közé asztalosok, bútorgyártók, belsőépítészek, kis- és nagykereskedők egyaránt tartoznak, a bútorvasalatok teljes kínálatát biztosítjuk.

TERMÉKPALETTA

Valójában a faforgács csavartól és a fiókvasalatoktól a teljes laptermékkínálaton át a világítástechnikáig, minden bútorgyártási alapanyag, vasalat és kiegészítő megtalálható. A több mint 12 000 raktártétel esetében ráadásul a Démosnál mindig megtalálhatóak a legújabb, a teljes piacra is hatást jelentő termékek. Következetesen törekszünk a lehető legszélesebb minőségi kategóriát felsorakoztatni. A kompromisszumok nélküli megoldásokat keresők prémium minőségű termékekhez juthatnak.


Termékkínálat a cseh bemutatóteremben

Az optimumra törekvők számára a legjobb ár/érték arányú termékkör áll rendelkezésre, míg az árérzékeny termékeket keresőknek egy olcsó termékpalettát is tudunk nyújtani. Két saját márkás termék is rendelkezésre áll azoknak, akik a megbízhatóságot és a megfizethetőséget keresik. A Tulip a bútorfogantyúk, bútorgombok, fogasok és kilincsek termékcsaládja. A Strong ugyanakkor a bútor működtetését, rögzítését, szerelését, megvilágítását segítő elemeket kínál: bútorpántok, fióksínek, zárak, frontvasalatok, kötőelemek, asztal- és bútorlábak széles választékát.

Bár nem cél, hogy egy ilyen men - nyiségű termékkört részletesen bemutassunk, azért néhány főbb kategóriába pillantsunk bele!

Bútorfrontok tekintetében a cseh Trachea, a térség legnagyobb bútorajtó- és fiókfrontgyártó kínálatából lehet válogatni. A leadott frontmegrendelésekhez igény szerint a kiválasztott süllyesztett fogantyút, vagy a megfelelő pántokat is hozzá lehet kérni, amit ebben az esetben a front kimarásával és a szerelvény beépítésével küld meg a gyár. Az online felületen is rendelhető termékpaletta minden típusára egyedülállóan 5 év garanciát vállal a gyártó. Több termékcsalád is rendelkezésre áll.


Bútorfrontok fóliás, üveghatású akril festett, vagy akár nyomtatott dekorációval

  • A T.classic névre hallgató típusok marási mintázata, a fólia típusa és színe szerint több százezer lehetséges variáció áll rendelkezésre – melyek közül több a magyar piacon is újdonságnak számító, friss megoldásokat nyújthat. További előnyt jelenthet a hátoldal színazonos borítása is.
  • A Vintage look elnevezésű fóliás frontok jellegzetessége az egyedi megjelenés, melyet a késztermékeken kézileg kialakított patinának köszönhetnek. A provance jellegű patinás színárnyalat finoman emeli ki a marás nyomait és a fák struktúráját.
  • Az Overface típusnév egyet jelent a Trachea bútorfrontok teljesen egyedivé formálásával. Itt ugyanis absztrakt motívumokkal, természeti képekkel, az ókori Trója sormintáival, esetleg népszerű mesefigurákkal díszített bútorajtókat, fiókokat rendelhetünk.

A bútor- és épületvasalatok tárházában olyan gyártók termékei vannak jelen, mint az Italiana Ferramenta, Blum, Hettich, Vibo, Franke, Rehau, Kesseböhmer. Megtalálható itt a fióksínvasalatok, fogantyúk, akasztók, bútorpántok teljes tárháza mellett az ajtókilincsek, zárak, bútorpántok választéka is.


Szinte mindenre kiterjedő kínálat a bútorgyártóknak, kereskedőknek

Emellett olyan kiegészítők is jelen vannak a kínálatban, mint a mosogatótálcák, csaptelepek, evőeszköztartók. Még elektromos konyhai gépek is helyet kaptak a választékban: főzőlapok, páraelszívók, mosogatógépek, hűtők stb. A bútorvasalatoknál olyan környezettudatos szempontok is helyet kapnak, mint pl. az aktív krómkötés. A VIBO cég fém bútorvasalatai például nem tartalmaznak passzív krómkötéseket, hanem nullértékű krómot használnak, azaz fém állapotú krómmal kerülnek bevonásra.

(Az elterjedtnek számító krómozott termékek passzív krómkötéseket tartalmaznak, melyhez hat vegyértékű krómba való merítéssel jutnak. Míg a három vegyértékű króm Cr(III) esszenciális elem, mely részt vesz az emberi szervezet anyagcseréjében, és csak nagyobb mennyiségben toxikus, addig a hat vegyértékű Cr(VI)-vegyületek erősen mérgezők és rákkeltők. – A szerk.)


A megrendelt áru 48 órán belül házhoz ér

SZOLGÁLTATÁSOK

Magyarországon jelenleg tíz területi képviselő áll rendelkezésre (területekre, régiókra felosztva), hogy személyes kapcsolaton keresztül tudjanak termékfelvilágosítást adni, rendeléseket kezelni. Ugyanakkor online vásárlásra is lehetőség nyílik. Részletes termékinformáció található a www.demos-trade.hu honlapon. Ugyanitt a kiskereskedelmi árakkal ellátott aktuális termékkatalógus is letölthető.

Képek
Démos trade


Kapcsolódó dokumentum:


a-demos-trade-kft-kinalata-a-magyar-butorgyartas-szolgalataban-demos


Tetszett a cikk?