Floorpan - Egyszerű és sokoldalú

Gyakran elsiklunk afelett, hogy a háztartásban használt termékek állandó fejlődése valójában mennyire megkönnyíti mindennapjainkat. Néhány évvel ezelőtt még a padlócsere egy költséges és nehézkesen megvalósítható, akár hónapokat felölelő tervnek számított, a laminált padló megjelenésével  azonban az egész eljárás néhány órára zsugorodott, ami akár egy egészen szerény befektetéssel is megvalósítható.

2017-tel kezdődően a Kastamonu a Floorpan-termékkel belépett a magyar laminált padló piacra. A terméket a Kastamonu csoport az oroszországi termelőegységében gyártja, óránként 540 lapot állít elő, két nagy teljesítményű termelővonal felhasználásával. Az új padlólap mindenki számára, bármely barkácsüzletben elérhető, gazdag választékban beszerezhető, gazdaságos, és nagyon egyszerű a felhasználása.

A kollekció, amivel a Kastamonu Magyarországon bemutatkozik 8 mm-es, 31 és 32 kopásállóságú, és 12 mm-es, 33 kopásállóságú laminált padlót tartalmaz, 50-féle mintázatban.

A Floorpan laminált padló fő jellemzői a következők:

  • egy klikkes illesztés,
  • magas fokú ellenállás a különböző felületi rongálódással szemben,
  • padlófűtésre szerelhető,
  • ellenálló a pecsétekkel és a nedvességgel, valamint a napsugár fakító hatásával szemben.

A Floorpan laminált padló gyártásánál betartják az ágazatban létező legmagasabb minőségi szabványokat: ISO 9001: 2008, BS OHSAS 18001: 200, TÜV- és CE-szabványt. 

Kastamonu Románia
www.kastamonu.ro
sales@kastamonu.ro


Kapcsolódó dokumentum:


uj-laminalt-padlo-kollekcio-a-kastamonutol-floorpan-egyszeru-es-sokoldalu


Tetszett a cikk?