Mindig újat, mindig szebbet

A bútoripari alapanyagok tekintetében dinamikus fejlődés tapasztalható évek óta, s ez a folyamat nem látszik lassulni, sőt!

Nem véletlenül van ez így, hiszen a konyhabútorokkal szemben ma már komoly elvárásokat támasztanak a megrendelők. Nemcsak funkcionálisan kell tökéletesen működniük, de a használat során egyre inkább ki kell szolgálni a felhasználók kényelmét, valamint elvárt az esztétikus megjelenés is.

Mivel a bútor legmeghatározóbb esztétikai eleme a front, ezen a területen is hatalmas a fejlődés. Egyre merészebb felületek és színek jelennek meg a választékban. Az idei év újdonságai a fémhatású felületek, amelyek – köszönhetően a gyártási technológiák fejlődésének – ma már rendkívül kifinomultak és élethűek. Fényes és matt kivitelben egyaránt bőséges a kínálat. Divatosak a szálcsiszolt felületek a szürkés inox színektől a meleg barnás bronz árnyalatokig, de említhetném a színpaletta két „örökzöldjét”, az ezüstöt és az aranyat is. A rusztikusabb élményre vágyók választhatnak rozsdás fém felületet idéző frontot maguknak.

A korábbi évek kedvelt fényes, csillámos felületeit megtalálhatjuk már szupermatt frontokra átültetve is. Az eredmény lenyűgözően finom, selymes hatás, amely kevésbé tolakodó, visszafogott eleganciát kölcsönöz bútorainknak.

A Forest választékában 13 új divatos front került be e ragyogó színekkel. A fejlődés a munkalapok területén sem maradhat el, hiszen az esztétikai élmény teljességéhez elengedhetetlen a fronttal harmonizáló munkapult is.

A fastruktúrával rendelkező munkalapok választéka szinte kimeríthetetlen. Divatosak a deszkaszerű, durvább felületek, de választhatunk finomabb hatású dekort is. Új lehetőséget kínál a táblásított, bütüberakásokkal gazdagított változat is. A kövektől kölcsönzött megjelenés is népszerű e területen. A palaszerű, hasított követ idéző, vagy a szinte puritán megjelenésű, szürke agyagra hasonlító munkalapok közkedveltek és rendkívül jól párosíthatók az új frontokkal.

Az idei év nagy visszatérője a márvány, amely most kontrasztosabb, markánsabb rajzolatokkal jelenik meg, mint korábban.

Ha igazán vagány, magával ragadó látványt szeretnénk elérni, bátran kombináljuk a semleges színeket fém, illetve fa, vagy kő hatású kiegészítőkkel!

Teljes termékválasztékunkat megtekintheti honlapunkon: www.foresteu.com.


Kapcsolódó dokumentum:


a-butoripari-alapanyagok-uj-generacioja-mindig-ujat-mindig-szebbet


Tetszett a cikk?