Haladjunk együtt előre a siker útján!

A HRANIPEX Kelet- és Közép-Európa kiemelkedő bútorélzáró-gyártója és -forgalmazója. Az 1993-ban alapított cseh anyavállalat folyamatos fejlődésének, terjeszkedésének köszönhetően a Hranipex-termékek Magyarországon kívül mára elérhetőek számos európai országban. Fejlődésünk kulcsa: vevőorientált szemléletünk, a folyamatos fejlődés, a minden területre kiterjedő szakmai hozzáértés.

SZÉLES BÚTORÉLZÁRÓKOLLEKCIÓ
Élzáróink tökéletes színazonossága, komplex szolgáltatásaink mára megygyőzték partnereinket. A forgácslapgyártók fejlődésével párhuzamosan kerülnek bevezetésre új színeink; vevőink visszajelzése alapján határozzuk meg az élzárók raktári méreteit. A kor igényeinek megfelelően kiszolgáljuk a hazánkban még nem túl elterjedt lézeres élzárásra irányuló igényeket is. Rövid határidővel vállaljuk egyedi méretű élzárók szállítását – 24 órán belül, egyedi rendelések esetén 7–10 nap alatt kiszolgáljuk önöket. Élzáróink csak ABS minőségű élzárók, melamin és élfurnér, faélléc.

RAGASZTÓKÍNÁLAT, KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK
A széles bútorélzáró-kollekción kívül cégünk termékei közé tartoznak az olvadékragasztók, diszperziós, konstrukciós és szerelési ragasztók. Sikertermékeink – kontaktragasztó spray és tartályos kiszerelés, PUR-ragasztó – után a közelmúltban vezettük be a nem csak szakmabeliek számára hasznos szilikon és polimer tömítő/ ragasztóinkat.

Termékskálánk kiegészül még tisztítóberendezésekkel és -eszközökkel, kézi és gépi tisztítószerekkel, a kört pedig az elektronikus befecskendező berendezések zárják, amelyek elősegítik a bútorelemek tökéletes élzárását. Saját márkás, kedvező árú termékeink (Hranitherm/Hranicol/Hranifix/ Hranipur/Hranitape/Hraniclean/ H-silicone/H-Polymer) kiváló minősége joggal öregbíti cégünk hírnevét.

Nagy gondot fordítunk partnereink tájékoztatására is. Havonta közzétett hírleveleinkből folyamatosan hírt adunk új termékeinkről, bővülő kollekciónkról, ill. az esetleges változásokról. Jól felkészült kollégáink, könnyen kezelhető honlapunk, webshop, online rendelés – mindezek célja partnereink támogatása.

Rendeléseit bármely módon leadhatja, szakmai kérdés esetén technikus kollégáink állnak a rendelkezésükre! Termékeink megfelelnek minden jogszabálynak, előírásnak, CLP- és ADR-törvénynek, bejelentési kötelezettségnek, műszaki és biztonsági adatlapjaink az összes termékhez aktuálisak, naprakészek.

Válassza ön is a minőséget, a megbízható partnert a sikeres jövőhöz, fejlődéshez, fejlesztéshez! Haladjunk előre együtt a siker útján!

Hranipex Kft.
9027 Győr, Kőrisfa u. 20.
Tel.: +36-96/513-390
Fax: +36-96/513-391
E-mail: hu-eshop@hranipex.com, hu-hranipex@hranipex.com
www.hranipex.hu

(X)

A cikk a Magyar Asztalos 2019. novemberi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

 


Kapcsolódó dokumentum:


haladjunk-elore-egyutt-a-siker-utjan


Tetszett a cikk?