Élzárówebshop a Rehau honlapján

Mint a magyar asztalosok elkötelezett beszállítója, a REHAU is folyamatosan azon dolgozik, hogy számtalan fejlesztését, sokoldalú újdonságait minél szélesebb körben megismertesse a bútoriparban dolgozó szakemberekkel. 

A REHAU élzárók és szolgáltatásaink olyan értékeket képviselnek, amelyeket nagyra becsülnek az ügyfeleink és a partnereink: megbízhatóságot, rugalmasságot és innovációt.

Ezeknek az alapvető értékeknek köszönhető, hogy világszerte számtalan asztalos, belsőépítész és tervező szavazott bizalmat a REHAU által gyártott élzáróknak, amelyek most már online is elérhetőek.

A professzionális színkezelés területén gyűjtött sokéves tapasztalatunknak köszönhetően ön mindig megtalálja a munkájához szükséges élzárót. Cél a tökéletes színazonosság az ismert gyártók bútorlapjaival. Több mint 1800 uni és dekor szín közül választhat, számtalan felülettel, sokfajta lakkozással, széles méretválasztékban. Az élzárók extrudálással készülnek 23 mm-es, ill. 104 mm-es szélességben, biztosítva a különleges méretek gyors elérhetőségét. A REHAU a megszokottakon kívül a különleges elképzelésekhez is kínál megoldásokat.

Az innovatív mirror gloss élzárók és a fényes, tükröződő bútorfelületek nem okoznak csalódást.
A nemes matt élzárók az új trendeknek felelnek meg, különösen nagy karcállóságúak és ujjlenyomatmentesek.
A lépcsőzetes forma tervezésű Vision élzárócsaládja szinte egyedülálló a piacon, az üveg és fém kombinációja olyan hatást kelt, mintha az üveglap fém hordozófelületre lenne helyezve.
A lite élzáróval ellátott pult, vagy polc háttérvilágításként is használható, elbűvölő fényhatásokkal varázsolja el környezetét.
A 3D élzárókkal háromdimenziós mélységi hatást lehet elérni, a felhasznált két különböző lakkfajta egyedülálló hatást eredményez.
A Magic élzárók a hűvös alumínium vagy inox kombinációjukkal továbbra is a formatervezők nagy kedvencei.
Az Inspirátion az élzárók legifjabb generációja, amely önálló formatervezési elemként is megállja a helyét.
A szabadalmaztatott REHAU-megoldások, mint például a ragasztó nélküli RAUKANTEX pro fugamentes élzáró, olyan minőségi színvonalat határoznak meg, amelyek mérvadónak minősülnek a konyhai és fürdőszobai alkalmazási területeken.

A RAUKANTEX élzárók minden típusú élzáró géphez használhatóak, a hagyományostól a legújabb lézer, a Hot Air, a Plazma és a NIR-technológiákig. A különleges funkciós réteg teszi lehetővé a tökéletes, ragasztó nélküli nullfugás élzárást.

Az élzárók tekercses kiszerelésben, de akár bontva is rendelhetőek, Budapesten és vonzáskörzetében aznapi, egyébként 24 órán belüli kiszállítással.

(x)

www.rehau.hu/elzarokereso


Kapcsolódó dokumentum:


elzarowebshop-a-rehau-honlapjan


Tetszett a cikk?