Izland varázsa-Passion for color 2020

A REHAU a vulkáni sziget különleges mágikus hangulatát csempészi be a lakberendezésbe a Passion for color 2020 segítségével. A kollekcióhoz tartozó hat szín a lélegzetelállító természetet, a több ezer éves mítoszokat vagy akár a modern főváros, Reykjavík lüktető világát idézi meg.

Az egyes színek önállóan is hatásosak, de remekül kombinálhatók, így kínálnak korszerű és friss lakberendezési ötleteket a szakembereknek.

A REHAU az elmúlt évben startoltatta el a Passion for color (A szín a szenvedélyünk) kollekciót. Egy mélyreható trendanalízis eredményeként a „kortárs” színvilághoz egy történetet rendelünk, és minden évben egy új kollekciót hozunk létre, amellyel új inspirációt kívánunk adni a belsőépítészeknek, asztalosoknak, lakberendezőknek, és minden szakembernek. Az előző évben a hegyvidék színeiben pompázott a Passion for color kollekció. A felületkollekciót 2020-ban Izland szigetének természeti szépségei határozzák meg, ezek jelennek meg a RAUVISIO üveg- és akrillaminátumok felületein.

A Passion for color 2020 kollekció hat színből áll. Minden szín egy saját egyéniség, de kiválóan kombinálhatók is. A színspektrum a tiszta fehér Neve árnyalattól a Terriccio barnás színvilágán át egészen a sötét szürkéskékig terjed. „A színvilág kialakításánál Izland varázsa PASSION FOR COLOR 2020 – AZ ÚJ REHAU FELÜLETIANYAG-KOLLEKCIÓ olyan színárnyalatok kiválasztására törekedtünk, amelyek a tervezés szempontjából fenntarthatóak” – mondta Janette Eberlein, a REHAU felületi anyagok termékmenedzsere. „Amellett, hogy ezek a színek szinte korlátlanul állandóak, még harmonizálnak is egymással, vagy éppen izgalmas ellentéteket alkotnak."

A Passion for color koncepcióval a REHAU továbbra is eleget tesz annak a vevői igénynek, hogy tervezőpartnerként lépjen fel partnerei felé, és mindig újabb ötleteket adjon a tervezéshez. Ehhez tartozik a közeljövő színtrendjeinek időben történő felismerése, és ennek megfelelő saját trendek generálása. Az inspiráció mellett az új kollekció a partnereknek még egy előnyt kínál: egy olyan kész történetet nyújtunk számukra, amel - lyel a vevőik, megrendelőik számára kézzelfoghatóvá tehetik a színeket, tovább lelkesítve őket a kollekció színeiben készült tervekért. „Innovatív felületi anyagaink egyesítik a funkcionalitást, a hosszú élettartamot és a szinte végtelen designlehetőségeket. Ezt a sokoldalú kollekciót bővítjük minden évben egy új Passion for color trendkollekcióval” – tette hozzá Janette Eberlein.

Az inspirálódáshoz, ötleteléshez a REHAU létrehozott néhány lakberendezési példát, amelyek a www.rehau.hu/ passionforcolor linken, illetve az alábbi QR-kód használatával tekinthetők meg honlapunkon. Ötlettárunkban megtalálható számos stílusirányzat: skandináv életérzés világos fa árnyalatokkal, indusztriális megjelenés hangsúlyos fémelemekkel, vagy nemes puritán hangulat. A Passion for color 2020 kollekció sok lehetőséget biztosít a kísérletezésre. A Neve és Nebbia dekorok a RAUVISIO brilliant akrillaminátumként, magasfényű és matt kivitelben érhetők el. A RAUVISIO cristal üveglaminátum termékkínálatban pedig öt szín szerepel: Nebbia, Terriccio, Menta, Laguna és Atlantico, magasfényű és matt kivitelben egyaránt.

További részletek a REHAU felületi anyagairól honlapunkon a www.rehau.hu/rauvisio oldalon olvashatók.


Kapcsolódó dokumentum:


passion-for-color-2020


Tetszett a cikk?