Gizir lapanyagok: A bútorkészítés új anyagai


Az asztalos- és faipari vállalkozások folyamatosan kutatják, keresik az újabbnál újabb alapanyagokat, technológiákat. Ennek több oka van. Az egyik, hogy termékeiket színesebbé, változatosabbá tegyék, a másik, hátha találnak könnyebben kezelhető, jobb megmunkálási paraméterekkel rendelkező anyagokat.

Lipcsei Gáborral, a Glossy Wood Kft. ügyvezetőjével beszélgettem az általuk forgalmazott, piaci újdonságnak számító Gizir lapokról.

– Nehéz bevezetni a piacra egy teljesen új terméket?
– A Glossy Wood Kft. 2015 júliusában alakult azzal a céllal, hogy a forgácslapoknál jobb minőségű és felületű, de árban nem elrugaszkodó termékkel láthassa el a belsőépítészeket, asztalosokat, lapszabászatokat és lapkereskedőket. Az általunk forgalmazott márka, a Gizir, hamar kedveltté és keresetté vált. Népszerűségét jelzi, hogy már nagyon sok megrendelőnk tartott igényt erre a termékre: referenciáink közé tartozik a Vonalzó Kft., Szabados Tamás belsőépítész (maxiflat.com), a BL Óraszalon Kft., melynek több pultja is megtalálható a nagyobb bevásárlóközpontokban, de a cégünk gyártotta a koreai, tajvani elektronikai óriások boltjainak komplett berendezéseit is szerte az országban.De Gizir lapok felhasználásával készült már neves, táplálékkiegészítőket forgalmazó cég komplett irodaház-berendezése is.A teljes cikk az előfizetőinknek érhető el.
Ha Ön már rendelkezik előfizetéssel a megtekintéshez kérjük, jelentkezzen be.
Szeretne előfizetni? Itt megteheti.