Újdonságok az Egger Perfectsense és Flammex termékkínálatban

Az EGGER folytatja a népszerű matt és fényes PerfectSense lakkozott lapok fejlesztését, annak érdekében, hogy ügyfeleink új szinteket tudjanak elérni a belsőépítészeti tervezésben.

A fejlesztéseink eredményeként a PerfectSense lakkozott lapok immáron javított minőségben elérhetők: a PerfectSense Matt neve Premium Mattra változott, a PerfectSense Gloss pedig Premium Gloss lett. Az újítás által mindkét új termékváltozat felhasználási lehetőségei bővültek. Immáron vízszintes felületeken is kihasználhatók a termék által nyújtott előnyök.

PREMIUM MATT: VÍZSZINTES ALKALMAZÁSRA

Az innovatív lakkrendszer észrevehetően optimalizálta matt lakkozott lapjaink mikrokarcállóságát és karcállóságát. Ennek köszönhetően a termék alkalmazási köre a vízszintes felületekre, például asztalokra, pultokra és polcokra is kiterjed. A Premium Matt ujjlenyomat-taszító tulajdonsága csökkenti az igényt a tisztításra. Ez különösen előnyös a sötétebb dekoroknál.

A PerfectSense® lakkozott lapok előnyei:
■ Ellenáll a mikrokarcolásoknak, melyek a tisztítás során jelentkezhetnek.
■ Ujjlenyomat-taszító tulajdonság és a csökkentett tisztítási igény kiváltképpen hasznos a sötét dekoroknál.
■ Antibakteriális felületi tulajdonság, az ISO22196 (JIS Z 2801) szabványnak megfelelően.
■ Hagyományos foltokkal szembeni ellenálló képesség.
■ A legtöbb vegyszerrel szemben ellenálló.
■ Hő- és nedvességálló.
■ Fenntartható MDF hordozólap, 87%-ban megújuló anyagokból.

 

PREMIUM GLOSS: ÚJ FÉNYESSÉGI SZINT

A Premium Gloss terméknél még nagyobb tükörfényhatást sikerült elérnünk, továbbá ragyogó fényvisszaverő jelleget kaptak lapjaink, ami vizuálisan nagyobbít a helyiségeken. A felületi tulajdonságok fejlesztése által, a Premium Gloss esetében is sikerült bővíteni a lapok alkalmazási területein: a lapok felhasználhatók a kisebb megterhelésű vízszintes felületekhez, mint például komódok vagy fiókos szekrények lapjaihoz.

A Premium Matt ujjlenyomat-taszító tulajdonsága csökkenti az igényt a tisztításra. Ez különösen előnyös a sötétebb dekoroknál.

TÖKÉLETES EGYEZÉS

A lenyűgöző berendezések kivitelezése érdekében az EGGER-kínálat színazonos ABS és hangsúlyos PMMA élzárókat is tartalmaz minden egyes PerfectSense Premium Matt és Premium Gloss lakkozott laphoz. A matt és magasfényű berendezések kiegészítéseképpen, kínálatunkban PerfectSense Topmatt és HighGloss dekoritlemezek is elérhetők. Az új, PerfectSense Topmatt élzáróval ellátott munkalapunk továbbá lehetővé teszi a matt konyhakialakításokat is. Ily módon képesek vagyunk felkínálni a megfelelő termékmegoldást minden tervezési ötlethez matt vagy magasfényű felületekkel.

FLAMMEX-ÚJDONSÁGOK

Egy újonnan kifejlesztett eljárásnak köszönhetően Eurodekor Flammex lapjainkat égésgátló bevonattal ellátott kivitelben kezdjük gyártani. Az új gyártási folyamattal egyidejűleg megszűnik az Eurospan és az MDF Flammex natúr lapok gyártása. A jövőben az Euroclass B, s-2, d0 osztályú P2, valamint P3 lapok még több vastagságban lesznek elérhetők. Ezekkel az újításokkal számos új lehetőség nyílik a tervezés, kialakítás és gyártás terén.

Flammex előnyök:
■ Az új Flammex lapok égésgátló funkciója immáron a legfelső rétegben található, nem a hordozólapban.
■ A duzzadó hatóanyag 250 °C-on egy többlépcsős kémiai reakciót indít be, amely szénhabképződést vált ki.
■ A kémiai reakció felhasználja az energiát, a habréteg pedig megvédi a lapot a hőtől.

 

A cikk a Magyar Asztalos 2021. júniusi számában jelent meg.
A lapra az alábbi linken fizethet elő: 

https://faipar.hu/magyar-asztalos-elofizetes
Heti hírlevelünkre itt iratkozhat fel: https://faipar.hu/hirlevelfeliratkozas

Kapcsolódó dokumentum:


ujdonsagok-az-egger-perfectsense-es-flammex-termek-kinalataban


Tetszett a cikk?