Egy rétegelt lemez az igényes felhasználóknak

Ismer olyan dekoratív rétegelt lemezt, mely vékony, áttetsző, színes melamin bevonattal és felhasználásra kész felülettel rendelkezik? A Pannon Falap-Lemez Kft. most ezt ajánlja önöknek.

A vállalkozás az általuk forgalmazott színes rétegelt lemezeik között kiemelt helyen áll a KoskiDekor Transparent fantázianevű termék. Tulajdonságai miatt kiemelkedik társaitól (lásd előnyök). A felhasználásra kész és könnyen tisztítható felülettel bíró rétegelt lemezek többféle színben kaphatóak.

A KoskiDekor lemez tulajdonságaiból adódóan könnyedén megmunkálható hagyományos faipari szerszámokkal és gépekkel egyaránt. A melamin bevonatnak köszönhetően rendkívül jó a kopásállósága. A Transparent számtalan modern belsőépítészeti kihívás megoldása lehet: polcrendszerek, szekrény- elemek, asztalok, sajátos konyha- és irodabútorok, üzleti berendezések vagy akár igényes óvodai, iskolai bútorzat, sőt éttermek, szállodák belső kialakítása is kivitelezhető vele.

A termék Finnországban gyártott, válogatott nyírfurnérokból készült, amelyen a fa természetes szépsége megjelenik. Mindkét oldalán áttetsző, vízbázisú ECOCOLOUR bevonat van, amelyen még egy átlátszó melamin vagy fenol műgyanta réteg található.

A rétegelt lemez – bevonata miatt – kültéri felhasználásra nem alkalmas. Élei csiszoltak, kezeletlenek. A termékből készült játékok biztonsága megfelel az SFS EN 71-3 „Gyermekjátékok biztonsága” követelményeinek.

ELŐNYÖK

  • Nem kell az éleket zárni.
  • Stabil, terhelhető.
  • Csavarállóság.
  • Mechanikai behatásokkal szemben kiválóan ellenáll (nyír rétegelt lemez+melamin bevonat).
  • Alacsony formaldehid- kibocsátás.
  • Visszaadja a fa természetes megjelenését, rajzolatát.

PANNON FALAP-LEMEZ KFT.
2051 Biatorbágy, Tormásrétu. 7.
pannonfalap@pannonfalap.hu
www.pannonfalap.hu
Tel.: 23/313-180

 


Kapcsolódó dokumentum:


egy-retegelt-lemez-az-igenyes-felhasznaloknak


Tetszett a cikk?