Üdvözöljük a HOME kollekció világában

Otthonunkban a megszokott, ismerős környezetet könnyen felfrissíthetjük egy-egy új kiegészítő vagy akár egy új szín bevonásával. Elég néhány színes díszpárna, esetleg egy más színű takaró és máris új hangulatot tudunk teremteni nappalinkban. Azonban van, amikor többet szeretnénk változtatni és többre vágyunk… Ez az érzés inspirálta új Home Kollekciónkat.

Kollekciónk felfrissítésének első lépéseként 2017 őszén a tükörfényes laminált lapok (Mirror Gloss) választékát újítottuk meg négy új, a mai trendekhez igazodó, csillogóan fényes uni dekor bevonásával. A fejlesztési irányvonalat követve – Home Kollekció fantázianéven – ezúttal  elsődlegesen a matt uni dekorok, illetve a munkalapok kínálatában mutatunk be újdonságokat; kiegészítve azokat két hiánypótló fejlesztéssel a fadekorok világából.

Napjainkban a szürke és a pasztell színek ezer árnyalatának világában élünk, s ezeket a globális trendeket tükrözi új Home Kollekciónk is.

Az uni választékbővítés részeként a Mirror Gloss kínálatunkkal összhangban 6 új dekort mutatunk be, ezáltal biztosítva a tükörfényes frontdekorok kombinálhatóságát a színazonos matt választékkal. A különböző árnyalatú szürke és kávészínű dekorok választéka mellett a vadrózsa friss színével hozunk izgalmas lendületet a FALCO életébe. A Home Kollekció keretében a laminált fadekorok választékát ezúttal abszolút hiánypótló fejlesztésekkel újítottuk meg.

Felvettük expressz kínálatunkba a Sonoma Tölgy dekorcsalád egyre inkább keresett szürke árnyalatát, illetve egy – a kollekciónkból eddig teljes mértékben hiányzó – szürkés-fehéres árnyalatú tölgydekort is fejlesztettünk, mely Kelta Tölgy néven került be kínálatunkba. A fejlesztések során természetesen nem feledkeztünk meg a konyha világáról sem.

Munkapultválasztékunkat a legújabb trendeknek megfelelően öt kurrens – a laminált lap kollekciónkban is elérhető – fadekorral bővítettük, illetve kiegészítésként az antracit dekor is bekerült a standard munkalapkínálatunkba.

Mindezeken túlmenően természetesen a kiegészítő termékek elérhetőségéről is gondoskodtunk. Mind a laminált lap, mind pedig a munkalapdekorok esetében expressz raktári választékunk a szín- és struktúraazonos HPL-ekkel, illetve  munkalapok esetében dekorcsíkokkal kiegészülve válik teljessé.


Kapcsolódó dokumentum:


uedvoezoeljuek-a-home-kollekcio-vilagaban


Tetszett a cikk?