Felszámolta az unalmas padlót

A Parador padló gyártó cég professzionális és innovatív gyártástechnológiája révén nyerte meg partnerének néhány éve a design élvonalába tartozó tervezőt, Hadi Teheranit.

Az építész Hadi Teherani az irodáktól a pályaudvarokon, magánlakásokon át az egyetemekig széleskörűen tervez. A főként Bauhaus ihlette építészetéhez kötődően és az átfogó kutatásainak köszönhetően atmoszférikus munkái a teljesség igényével valósulnak meg: a tanácsadást, a termékek tervezését és a belsőépítészetet is magukba foglalják.

Holisztikus megközelítései során többször találkozott a tervezési folyamatok határainak feszegetésével. Az építészet alapvető struktúrát és térbeli ötletet valósít meg. A komplex tervezési koncepció megvalósítása azonban számára azt jelenti, hogy a legapróbb részletekig a kérdéses térre ráhangolódva – vagy a cég, vállalat teljes identitásának megismerését követően – átfogó tervezési koncepciót hoz létre.

Ennek eredményeként az építészet, a belsőépítészet és a terméktervezés sikeres kombinációjával, a mindent átfogó részletek szintézisével oldja meg a feladatot a maga teljességében. Hadi Teheranit az építész vég nélküli kíváncsisága és az innováció hajtja, a lehetőségeknek nem kíván határokat szabni. Testreszabott, átfogó megoldásokat kínál, projektjei igazi ötleteket, vágyakat és célokat teljesítenek be. Együttműködése a Paradorral hitelesen mutatja be tervezői határtalanságát.

A Parador New Classic Design Edition sorozat a holisztikus életerő egyik kifejeződése, amely olyan, akár egy nyilatkozat a szokványosság és az unalom ellen. A Hadi Teherani tervezte kollekció finomsága és szépsége minden teret elvarázsol. Munkájával számos díjat elnyert.

Az építész-tervező a laminált technológia szabadságát alkalmazta a legmagasabb minőséget képviselő természetes anyagok mintáinak kombinálásával, amelynek során a fa és a márvány különféle konzisztenciával és erős karizmával rendelkező hatásainak találkozását tette lehetővé.

A hagyományos padlók frissítését a sokoldalú és végtelen lehetőségeket rejtő geometriai formák és árnyalatok dekoratív elrendezésének segítségével oldotta meg Hadi Teherani, amely a klasszikus, modern és innovatív terekben egyaránt kitűnően alkalmazható.

A hagyományos halszálka jelleg újra és újra meggyőzi a klasszikus jó ízlés időtlenségében bízókat, hogy tereinkbe érdemes betervezni.

forrás: design.hu


Tetszett a cikk?