A Swisspan-élmény

A Sorbes csoport három üzemet foglal magában: ez a két ukrán és az észtországi üzem. A vállalat mindig különböző irányokban fejlődik: folyamatosan növekvő értékesítési terület; új színek rendszeres bevezetése; a gyárak modernizálása; a környezeti hatás csökkentése. Az egyre népszerűbb termékpaletta itthon a Lajter Bútor Kft. kínálatában érhető el.

SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK

A Swisspan egyik erőssége a termékek széles választéka. A mai termékválasztékban több mint 200 szín szerepel. A katalógusban található színek 3 csoportra oszthatók:
Klasszikus – ebben a csoportban klasszikus faszínek vannak, úgymint a dió, a cseresznye, vagy a bükk.
Natúr – ez a csoport a modern faszíneket vonultatja fel, melyek kivitelükben nagyon hasonlítanak a természetes faanyag textúrájához.
Uni/Fantasy – egyszínű dekorok, melyek száma és sokfélesége lehetővé teszi, hogy sikeresen lehet kombinálni őket egymással és más dekorokkal.

STÍLUSAJÁNLÓ

A divatirányzatok a belsőépítészetben nem változnak olyan gyorsan, mint a ruhák, a cipők vagy a hajviseletek esetében. Minden lakástulajdonos azt akarja, hogy a lakás belső tere minél hosszabb ideig divatos maradjon, ez a döntő tényező egy átgondolt tér létrehozásánál. Ezért a formatervezők és a fejlesztő szakemberek mindent nagyon alaposan átgondolnak, és nemcsak a szépségre, hanem a gyakorlatiasságra is odafigyelnek.

A modern világban az emberek belefáradtak a hivalkodásba és nem terhelik meg az életterüket feleslegesen összetett formákkal. Ezért fokozatosan előtérbe kerülnek olyan stílusok, mint a „Loft”, a „Country” és a „Skandináv”.

DEKORAJÁNLÓ

A világ vezető bútorgyártói sikeresen használják a fa és a kő érdekes kombinációit, amelyek harmonikusan kiegészítik a klasszikus stílust. Ilyen újdonság a dekorok között a Pietra Bianco és a Pietra Nero. Évről évre nagyobb szerep jut a természetes kő használatával elért alkotásoknak – egy modern klasszikus a belső térben, amely egyre több rajongóra talál.

2018 LEGÚJABB SZÍNEI

Az idei év fejlesztései a fenyődekorokra összpontosultak. Az új színek a világostól a sötét árnyalatig mutatják be a fenyő jellegzetes erezetét, párosítva egy olyan struktúrával, mely az igazi fenyőfa hatását érezteti.

Katalógusokért, színmintákért, bővebb felvilágosításért keresse a Lajter Bútor Kft. munkatársait, hogy ön is megtapasztalhassa a Swisspan-élményt! 

Swisspan bútorlapok
Lajter Bútor Kft.
Lajter Gergő 
kereskedelmi vezető
Tel.: 06-30/459-3635
lajter.gergo@lajter.hu
www.swisspanbutorlap.hu


Kapcsolódó dokumentum:


a-swisspan-elmeny


Tetszett a cikk?