REHAU prémium bútorlapok

A REHAU a bútoriparban általában a kiváló minőségű és elképesztő választékban kapható élzáróiról ismert. Kevesebben tudják, hogy a prémium bútorlap kategóriában a REHAU a legnagyobb választékkal rendelkező gyártók közé tartozik. 70 évre visszanyúló tapasztalata révén a polimerfeldolgozó vállalat képes arra, hogy olyan hibátlan felületeket hozzon létre matt és fényes kivitelben, amelyek ellenállóak, hosszú életűek és gyönyörű bútorok készíthetők a felhasználásukkal.

A nagy tapasztalat mellett a saját fejlesztésű high-tech alapanyagok teszik lehetővé a prémium bútorfelületek gyártását, és a fugamentes élzáró technológiával kiegészítve az elkészült bútorlapok megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is.

Tekintse át a REHAU bútorlap kínálatát alapanyagok szerint csoportosítva!

 

RAUVISIO crystal – Üveglaminát

Az üveg elegáns és fényűző hangulatot kölcsönöz a bútorelemeknek, miközben különleges hangsúlyokat teremt. A RAUVISIO crystal okosüveg ugyanolyan szép látványt nyújt, mint az igazi üveg, viszont számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik: törésállóbb és sokkal könnyebb, mint a valódi üveg, ráadásul karcálló és rendkívül rugalmasan megmunkálható. A szokványos faipari szerszámokkal törésveszély és selejtek keletkezése nélkül méretre szabható. A RAUVISIO crystal slim hajlítható, de nem okoz gondot a marások, az intarziák és a háttérvilágítás megvalósítása sem.

A RAUVISIO crystal az egyik legsokoldalúbb termékünk, amely akár tükörként is alkalmazható, hiszen ez a „szín” is szerepel a kínálatban, de falburkolatként is sokszor bevált dizájnelem a belsőépítészetben. A magasfényű márvány mintázatú kivitel, a RAUVISIO crystal strong, különösen kedvelt a lakberendezők körében, de az anyag konyhai hátfalként is kiváló dekorációs elem. Legújabb kollekciónk a RAUVISIO crystal deep az üveg mélységhatását elegyíti a fémes felületek selymes ragyogásával.


 

RAUVISIO brilliant – Akrillaminát

A Rauvisio brilliant akrillaminát még hangsúlyosabbá teszi az aktuális bútortervezési és lakótér-kialakítási irányzatokat. A Rauvisio brilliant a ragyogó mélységi hatásának köszönhetően kiváltja a kiváló minőségű lakkozott elemeket a felület kialakítása során, és kiemelkedő formatervezést tesz lehetővé a függőleges bútorfrontok bevonásakor. A felületi anyagot számos termékelőny jellemzi: Az akrillaminát tartósan UV-álló – beltéri alkalmazások esetén bizonyítottan legalább 20 évig. Ráadásul a sokoldalú felület kiváló színminőséget és ragyogó hatást garantál, valamint minden szokványos famegmunkálási szerszámmal méretre szabható.

 

RAUVISIO noir - matt HPL

A mély szénfekete, a legtisztább fehér, a tenger és a smaragd telt árnyalatai láttán a fantázia és az érzékek a régmúlt időkbe repítenek, megragadva Marlene Dietrich és Humphrey Bogart korának egyedülálló stílusát.

A RAUVISIO noir masszív HPL felületével sokoldalúan használható anyag nemes matt védőréteggel és bársonyosan lágy felülettel, amely kiválóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek kitett, vízszintes használatra, például konyhai munkalapként, vagy üzlethelyiségek pultján.

A felület ujjlenyomat mentes, karcálló, ütésálló, lapos szögben is alacsony a fényvisszaverődése, magas az élettartama – ideális alapanyag egy örök bútordarabhoz.

 

RAUVISIO fino – Lakklaminát

A REHAU a RAUVISIO finóval kedvező árú és egyidejűleg magas minőségű alternatívát kínál a lakkozott szerkezeti elemek helyett. Legyen szó akár magasfényű, matt vagy fémes felületekről: a lakklaminát függőleges bútorfrontként egyaránt alkalmazható a konyhában, a fürdőben és az üzlethelyiségekben.

A megfelelő fugamentes élzáróval társítva a kész szerkezeti elem tartósan fugamentes látványt nyújt.

 

Bármelyik alapanyag mellett dönt a végeredménnyel Ön és megrendelője is elégedett lesz.

Legyen Ön is REHAU-s tervező, kivitelező, megrendelő!

Ismerje meg REHAU Plus hűségprogramunkat, amely keretén belül értékes termékekhez juthat! – plus.rehau.hu

https://www.rehau.com/hu-hu/edelmatt-kollektion


Tetszett a cikk?