Egyedülálló hangulatú matt színvilág

A noir színvilág

A RAUVISIO noir az eleganciát és a kézműipari minőséget a legmagasabb szinten köti egybe, ezáltal megragadva a nagyvárosi életérzés részleteit. A selymes matt védőréteg élettelivé teszi a felületeket, s tökéletes egyensúlyt teremt a dizájn és a funkció között.

A mély szénfekete, a legtisztább fehér, a tenger és a smaragd telt árnyalatai láttán a fantázia és az érzékek a régmúlt időkbe repítenek, megragadva Marlene Dietrich és Humphrey Bogart korának egyedülálló stílusát. A divatos kék és zöld árnyalat különleges hangulatot teremt akár konyhában, akár más bútoron felhasználva. Ezek a színek a matt felülettel kombinálva a különböző napszakokban, illetve más-más szögből nézve látszólag egészen finom, árnyalatnyi változásokon mennek keresztül, életet lehelve így a felületekbe.

A RAUVISIO noir masszív HPL felületével sokoldalúan használható anyag nemes matt védőréteggel és bársonyosan lágy felülettel, amely kiválóan alkalmas nagy mechanikai igénybevételnek kitett, vízszintes használatra, például konyhai munkalapként, vagy üzlethelyiségek pultján.

(A színeket kérlek ilyen formában jelenítsétek meg, minden szín megtalálható a honlapon)

Miért éri meg?

  • Könnyen tisztítható és antibakteriális
  • Lapos szögben is alacsony fényvisszaverődés
  • Ujjlenyomatok elleni védelem és puha tapintás
  • Nagy ellenálló képesség karcolások és mikrokarcolások ellen
  • Nagy hő- és nedvességállóság
  • Ütésálló
  • Hosszú élettartam

Színazonos bútorlap, munkalap, élzáró, redőny, vízzáró egy kézből!

A REHAU – mint rendszerbeszállító – nem csak egy bútorlapot kínál vásárlóinak. A RAUVISIO noir bútor- és munkalapokhoz számos olyan REHAU termék választható, amellyel tökéletesen egységes bútorokat, belső tereket lehet létrehozni. A RAUKANTEX nemesmatt élzárók fugamentes technológiával biztosítják, hogy a bútorok éle teljesen egybeforrjon a lappal: nem látható az illesztés és a színek tökéletesen egyeznek. A RAUVOLET bútorredőny rendszer a noir lapokkal azonos színben elérhető, csakúgy, mint a RAUVALON vízzáró rendszer.

Válassza a REHAU noir és nemesmatt termékeit!

www.rehau.hu/nemesmatt


Tetszett a cikk?