Kényelem a konyhában

A szakmai berkekben már jól ismert professzionális fiókrendszereket forgalmazó cég ezzel a vásárral szeretné a felhasználók minél nagyobb tömegét megismertetni a ma már egyre népszerűbb, kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen működtethető csillapítórendszerrel ellátott triomax fiókokkal. A standon kiállított, ledekkel megvilágított plexi bemutatóállványon „belülről" voltak megtekinthetők a különböző korszerű görgőmegoldások. Jellemzőjük a nagy teherbírás, a könnyű szerelhetőség, több irányú állítási lehetőség, intelligens önbeálló szerkezet, zajmentes, könnyed működés.
A kívülről láthatatlan, egyszerűnek tűnő sínekben bonyolult mechanika rejtőzik, porvédett csatornában futó görgők, fékezőmechanizmus, pozicionáló elemek stb.
Asztalosok, konyhabútorgyártók számára teljes körű információval szolgál a cég honlapja, ahol részletesen megtalálható az összes fiókmegoldás tételes tartozéklistáva, szerelési útmutatóval, valamint árakkal. Könnyedén kiválasztható, akár a vevővel egyeztetve a kívánt fiók, és egy egyszerű regisztrációt követően meg is rendelhető az interneten. Nemcsak a fiókrendszerek, hanem az egyéb kiegészítők is megtalálhatók a honlapon, így például a fiókelválasztó panelek, evőeszköztárolók, magasítók.


Tetszett a cikk?