Artouch Kft. | A választás az Ön kezében!

Az Artouch Kft. koncepciója az eltelt 2 év során mit sem változott: olyan megoldásokat kínálni, amely más, mint az eddig megszokott lehetőségek. Ehhez pedig adott két európai gyártó, amely nemcsak magas minőségi színvonalat tud biztosítani, de élen járnak a formatervezés terén is. Őszintén hiszik, hogy egy fogantyú nemcsak fizikai kapcsolatot teremt a bútorral, hanem formálja azt, sőt, a bútor dísze lehet. Van tehát megoldás azok számára, akik alkotásukat ki szeretnék emelni, különlegessé szeretnék tenni, legyen szó akár konyhabútorról, irodabútorról vagy kiegészítő bútorokról.

 

A termékválaszték nagyobb részét a szlovéniai Rujzdesign cég kínálata teszi ki. A „kis-Ausztriaként” is emlegetett ország nemcsak erős gazdasággal, hanem magas faipari kultúrával is bír. A Rujzdesign az ország szívében, Ljubljanában működik és 20 éve már, hogy elkezdte működését a cég, - induláskor főleg a helyi gyártók igényeire szakosodva. A mai Rujzdesign persze már egy más cég: Európa egyik vezető gyártójává nőtte ki magát. A kontinens valamennyi országában megtalálható a cég képviselete, - hazánkban az Artouch Kft. által érhetők el a termékei. A cég gyártóüzemében a legmodernebb gépekkel és technológiákkal, a legszigorúbb minőségbiztosítási elvek szerint folyik a munka. Fogantyúik minőségéről és presztízséről mindennél többet mond el az a tény, hogy a Pininfarina Stúdió is tervezett nekik fogantyút. A cég szabadalma a tavaly bemutatásra került cserélhető képes fogas, amely így a használati értékén túl messze túlmutat egy bútor kiegészítőn, - designelemmé vált. A Rujzdesign emellett arról is híres, hogy a folyamatos fejlesztések és új típusok bevezetése mellett régebbi típusait is gyártásban tartja, ezáltal gondoskodva arról, hogy későbbi utánrendeléseknél, pótlásoknál ugyanolyan fogantyú vagy fogas kerülhessen a bútorra. A termékek mégis azáltal válnak még vonzóbbá, hogy elérhető áron szerezhetők meg, azaz a legtöbb esetben nem igényel az eltervezett költségeken felüli kiadást, mindössze pár percnyi időt a katalógus és az árlista átnézéséhez. Természetesen a Rujzdesign valamennyi terméke megrendelhető, azok is, melyek a belföldi raktárprogramban nem szerepelnek, olyan esetben kéthetes átfutási idővel lehet számolni.

Az Artouch Kft. által képviselt másik cég a dán Furnipart, amely a fogantyúgyártás prémium kategóriájának élmezőnyét jelenti. Az 1977-ben alapított cég mindvégig következetesen olyan neves iparművészeket és formatervezőket alkalmazott, akik munkájukkal egyszerre alkottak ergonómikus és teljesen egyedi megjelenésű fogantyúkat. Ez a tervezés lett a védjegyük, amit „mind-made design”-nak hívnak, s jelenleg is olyan neves tervező dolgoznak a cégnél, mint például Sir Victor Alvares, Jesper K. Thomsen vagy éppen Jakob Kamper. A Furnipart fogantyúk önmagukért beszélnek, elég meglátni, megérinteni őket és onnantól kezdve minden, addig látott forma a múltba vész. Aki úgy gondolja, hogy fogantyú és fogantyú között nincs jelentős különbség, az nem látta még a cég termékeit. Az Artouch Kft. a cégre leginkább jellemző, innovatív formájú fogantyúkkal indult el a piacon, de már az első hónapok után sok megrendelés érkezett – főként lakberendező és tervező cégektől – olyan fogantyúkra, amelyek nem a raktárprogram részei. Extra fogantyúk esetében sem kell túlságosan hosszú átfutással számolni, három hét alatt minden esetben megérkezik a kiválasztott típus.

Az Artouch kínálatát porcelánfogantyúk teszik teljessé, ezáltal pedig a klasszikus, antik konyhákhoz is adott a kínálat. A raktárprogram úgy lett összeállítva, hogy a porcelánon szereplő dekorok többféle színvilágot képviselnek, s emellett valamennyi dekor elérhető gomb fogantyúként is.

Hisszük, hogy egyre szélesebb igény merül fel olyan bútorfogantyúk és fogasok iránt, amelyek mind megjelenésükkel, mind minőségükkel kiemelkednek a megszokott szürke kínálatból. Ha a bútor a lakás dísze, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a bútor dísze maga a fogantyú. Egy bútor olyan alkotás és látvány, amelynek összképét és kényelmes használatát pont ezek a termékek adhatják meg, avagy ronthatják el.

Büszkék mondhatjuk, hogy az Artouch Kft. három olyan gyártó termékeit kínálja - ebből kettőt kizárólagos és teljes körű képviselettel -, amelyek a bútorfogantyúk gyártásának legfelsőbb szintjét jelentik.



Artouch Kft.
1239 Budapest, Grassalkovich út 294.
Tel.: /+36-1/ 289-07-02
www.artouch.hu


Tetszett a cikk?