Kiegészítőkből stílusmutató

Ideális esetben ezeket összehangolva a kiegészítőkből a bútorra jellemző irányvonal alakul ki. Ezek egyik leggyakoribb alapanyaga az alumínium.

A korábban említett termékekhez kitűnően párosítható az alumínium ajtófront, melynek formai (keskenyebb, szélesebb, illetve ívelt formájú profilok) és színválasztéka (matt alumínium, inox, fényes króm, barna, fekete felületek) igazodhat például a beépített konyhagépekhez is.

Az alufrontba kerülő üveg egyaránt magára irányíthatja a figyelmet vagy visszafogottabbá is teheti az összképet. A beépítendő üvegbetétek választéka széles: átlátszó és mintás, színes átlátszó, illetve a színes, nem átlátszó Lacobel üvegek, melyek a magasfényű bútorajtókhoz hasonlítanak.

Egy átlagos bútort is egyénivé tehet egy jól megtervezett világításrendszer, a minimál stílusú bútorokat pedig még exkluzívabbá varázsolhatják.

A LED világítótestek használata sokféle előnyt jelent, többek között alacsony energiafogyasztása mellett nem melegszik a lámpatest, nem melegíti fel a bútort.

Többféle beépítési módja megengedi a sokoldalú felhasználását: a korpuszba bemarható verziót a felső konyhaszekrények aljába pultvilágításként vagy gardróbszekrények világításához, az öntapadós LED-csíkokat (könnyű elrejthetősége miatt) a polcoknál vagy a lábazat megvilágításánál használhatjuk, illetve a belsőépítészek mennyezet hangulatvilágításaként is szívesen alkalmazzák.

Az üvegpolcok éleinek megvilágítása exkluzivitást kölcsönöz a konyha-, fürdőszoba- vagy a nappalibútoroknak. A funkciókat figyelembe véve és a könnyebb kezelhetőség érdekében lehetőség van fali kapcsolós, érintőkapcsolós és mozgásérzékelős LED világítótestek alkalmazására is.


MOTE Kft.

H-8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.
(Videoton Ipari Park IV. kapu, 190. épület)
Tel.: 22/508-010. Fax: 22/508-011.
Internet: www.mote.hu
E-mail: info@mote.hu


Tetszett a cikk?