Világítson okosan!

Megjelenésük új utat nyitott a felhasználási lehetőségekben is: ma már nemcsak szórt fényben, hanem jól irányítható spotlámpákban vagy a modern stílushoz remekül illeszkedő, vonalszerű világításban is gondolkodhatunk. A bútoriparban különösen előnyös a használatuk, hiszen hőkibocsátásuk elenyésző, ezért bátran alkalmazhatjuk a LED-világítást ismeretlen gyúlékonyságú anyagok közelében is.
A Forest LED-világítások sora most újabb tagokkal bővült. A kiemelkedően magas minőséget és a hosszú élettartamot az olaszországi gyártó, a Domus Line sokéves tapasztalata és szigorú minőség-ellenőrzése garantálja. A Domus Line már a kezdetektől elkötelezte magát az innovatív bútorvilágítás mellett, így nem véletlen, hogy az elsők között jelentettek meg konyha- és szobabútorokhoz lámpákat ezzel a modern fényforrással. Az olasz cég most is az élbolyba tartozik az új megoldásokat keresők között, ezt legfrissebb fejlesztéseik is igazolják.
A vevő persze könnyen elcsábul az olcsó LED-lámpa ajánlatok láttán. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy a LED egy hosszú távú befektetés. Mivel az izzó nem cserélhető, ezért ha a nem megfelelő minőség miatt tönkremegy, az egész lámpa cserére szorul! A Forest Hungary Kft. által kínált minőségi LED-világítások a legmodernebb technológiát ötvözik az olasz designnal, és hosszú távon, 50 000 üzemórán át garantálják a bútor megfelelő világítását. Mindezeken túl olyan kényelmi szempontokkal is segítik a szerelést, mint a 2 méter hosszú kábel a transzformátor és a lámpa között, vagy az új, Metris spotlámpa esetében a sekély, mindössze 8 mm-es beépítési mélység. Bizonyos lámpák érintőkapcsolóval vannak ellátva, amely a fényerő szabályozására is szolgál, valamint automatikus éjszakai irányfény funkciója is van (a kapcsoló a rájutó fény mennyiségének megfelelően világít/sötétül el).



A Pack lámpa nem a LED, hanem a szintén takarékos fénycsöves technológiát képviseli. A felsőszekrények fenéklemeze helyett beépítésre kerülő lámpa alkalmazásával nemcsak a munkapultot, hanem üvegpolcok alkalmazása esetén a teljes szekrénybelsőt egyedi megvilágításba helyezhetjük. Mindezeken túl a lámpa alulról hozzáférést biztosít az ajtóhoz, így fogantyú használata sem szükséges a szekrényen.
A Forest Hungary Kft. kínálatában most megjelent energiatakarékos lámpák általános célokra éppúgy megfelelnek, mint egyedi hangulatok megteremtésére, speciális feladatok kiszolgálására, legyen szó konyháról, fürdő- vagy lakószobáról, gardróbszekrényről.


Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Tel.: 92/507-800.
Fax: 92/507-890.
info@foresteu.com
www.foresteu.com


Tetszett a cikk?