A sokoldalú fiókrendszer

A triomax teljes kihúzású csillapítós fiókok a termékskála prémiumkategóriáját képezik. Az 50 kg terhelhetőségű, beépített csillapítórendszerrel ellátott, önbeállító és rögzítő stabilizátorral felszerelt triomax fiókok szerszám nélkül szerelhetők. A rejtett görgős vezetősínrendszer profizmusát mi sem mutatja jobban, mint hogy maximális terhelés mellett is hangtalanul és finoman „jár” a fiók. A négyféle alap fióktípus hat különböző mélységi mérettel kapható. Mindegyik triomax fióktípus kapható belső fiókos kivitelben is. A termékpalettát bővíti a mosogató alá szerelhető fiók, amelynek U alakú kiképzése takarékosabb helykihasználást tesz lehetővé a mosogató és a szifon körül. A triomax fiókrendszerek teljesítménye kimagasló, felhasználási területe változatos. A belső fiókelválasztók és evőeszköztartók segítségével megerőltetés nélkül lehet rendet tartani a fiókokban.

Az impaz fém fiókoldalak könnyű szerelhetőségük miatt váltak népszerűvé az asztalosok körében. A kétfajta kávamérettel rendelkező fiókok rendelhetőek részleges és teljes kihúzású változatban is. Az előbbinél 30, míg az utóbbinál 40 kilogramm a teherbírás. Mindkét verziónál hat mélységi méret segít kiválasztani az ideális fiókot. A műanyag görgővel felszerelt, dupla kihúzáshatárolóval ellátott fiókoknak két dimenzióban állítható a frontja. Az impaz fiókokban a praktikum párosul a megbízhatósággal.



A basic fióksínek egyszerűségükben nagyszerűek. A 30 kilós teherbírású sínt az önzáró technika teszi igazán profivá a kategóriájában. A 250–700 milliméterig terjedő méretskála sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Mindhárom termékkategória fiókjai megvásárolhatók webáruházunkon keresztül. Asztalosok, konyhabútorgyártók számára teljes körű információval szolgál a cég honlapja, ahol részletesen megtalálható az összes fiókmegoldás tételes tartozéklistával, szerelési útmutatóval, valamint árakkal. Weboldalunkon keresztül küldött megrendelését a visszaigazoló e-mailen le is tudja ellenőrizni. Budapesti raktárkészletünkről 24–48 órás határidővel futárszolgálattal házhoz szállítjuk a megrendelt árut.


triomax Hungary Kft.
1158 Budapest, Késmárk u. 18.
Tel: +36-30/567-3159 (Telek Bálint)
e-mail: info@harn.hu
web: www.harn.hu


Tetszett a cikk?