Új alapanyagok: A természet után

A „Naturalia” sorozatban olyan pultborításokat találunk, amelyek nemcsak megjelenésükben nyújtanak újszerű lehetőségeket, további különlegességük, hogy 100%-ban minősített erdőgazdálkodásból származó, európai faanyagból való farostból készülnek. Kiváló karc- és vízállóságuknak köszönhetően konyhapultként is ajánlottak, de akár függőleges felületeken is alkalmazhatók. Ezeken túlmenően digitális eljárással bármilyen kép vagy minta megjelenítése is lehetséges a felületeken, illetve szerepelnek a kínálatban antibakteriális tulajdonságú lapok, különösen steril környezetben való felhasználásra.
A HPL-lemezek gyártása cellulóz alapanyagból, ragasztó hozzáadásával, 130 oC hőmérsékleten, kb. 80 kg/cm2 nyomáson történik, az eredmény egy 1,35 kg/m3 sűrűségű, homogén, nagy ellenálló képességű anyag, amely széles körben használható dekorációs célokra, többek között konyhapultok borítására. A cég teljes kínálatában több mint 500-féle dekorszín és 30-féle felületstruktúra szerepel.
Az új kollekciókkal sikerrel szerepelt a cég a milánói kiállításon és a májusban megnyílt New York-i bemutatótermének megnyitóján is.


www.arpaindustriale.com


Tetszett a cikk?