A szorgos munka gyümölcse

A kisvállalkozásként induló, mára 37 főt foglalkoztató üzemben az egyedi igényeknek megfelelő, egyedi méretű bútorokat készítenek. Fő profiljuk a tömör fából készített rusztikus konyha-, étkező-, nappali-, fürdőszoba-, előszoba- és egyéb bútorok készítése, de nem idegen tőlük a napjainkban divatos furnéros, esetleg festett vagy fóliás, modern formavezetésű bútorok készítése sem.
A termékeikben az első áttörést 2002- ben érték el, amikor megálmodták és megvalósították első kézi faragásokkal díszített antik jellegű, egyedi kivitelű cseresznyebútoraikat. A tömörfák közül ez a fafaj, melyet leggyakrabban használnak, mivel annak nemes anyaga és esztétikai megjelenése az, mely biztosítja bútoraik számára a tökéletességet. Bemutatótermükben mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő bútort és az igazán személyre szabott kollekció kiválasztásában, egyedi méretre igazításában szakember nyújt segítséget.
A kft. nemcsak bútorait kínálja. Az érdeklődőknek kiváló minőségű és különböző márkájú beépíthető konyhai gépeket is ajánlanak, melyek mind minőségében, mind esztétikum szempontjából harmonizálnak a kiválasztott bútorral. A beépíthető konyhai gépek közül a legmegfelelőbb összeállítás kiválasztható a Mile, AEG, Elektrolux, Zanussi termékekből. Természetesen nemcsak a konyhai gépekből kínálnak kiváló minőséget, hanem a bútoraiba beépített vasalatokban, szerelvényekben és kiegészítőben egyaránt. Így azokba Blum vasalatrendszereket, fiókmechanizmusokat és kiegészítő szerelvényeket építenek be, ezzel is garantálva a magas minőséget.
A 2010-ben elnyert Magyar Termék Nagydíj különös büszkesége nemcsak a vállalkozás vezetőségének, hanem a dolgozóinak is. Az üzemben jól képzett szakembergárda tevékenykedik, a legkorszerűbb számítógép vezérelte gépparkkal gyártanak minőségi egyedi stílust képviselő, magas színvonalú bútorokat. Éppen ezért a cég vezetősége nagy hangsúlyt fektet értékes szakembereik egészségének megőrzésére és a hatályos egészségügyi előírásoknak megfelelően alakították ki a munkakörnyezetet.
A vállalkozás jövőbeli célja, az általuk gyártott termékek folyamatos fejlesztésével, technológiai finomításokkal egyre magasabb minőségű bútorok előállítására. A termékkínálat bővítése érdekében nemcsak a klasszikus értelemben vett bútorgyártással foglalkoznak, hanem termékkörüket kibővítve, belsőépítészeti elemek, lépcsők, térelválasztók, asztalok, illetve székek gyártásával is.
Céljuk elérése érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a náluk dolgozó szakemberek új generációjának „kinevelésére” is. Már több éve vállalják asztalos szakmunkások gyakorlati képzését, melyek közül a legrátermettebbeknek lehetősége nyílik a további foglalkoztatásra. A náluk szakmai gyakorlatot teljesítő tanulók aktív résztvevői az SZKTV-nek, melyről már egy harmadik helyezést is magukénak tudhatnak. A vállalkozás a szerteágazó figyelmet igénylő tevékenységével és a kitartó munkájának köszönhetően a hosszú távon fenntartható minőségi bútorgyártás kitűnő példája.

(P. L.)


Ében-H Kft.
3200 Gyöngyös, Ipar út 3.
Tel.: 37/301-613
www.eben-h.hu


Tetszett a cikk?