Sztárok a szekrényben

Sensotronic: érintésre nyíló teljesen automata elektromos fiókrendszer

A piacon található elektromos fiókok között egyedülálló tulajdonsága, hogy nem csupán a fiókok nyitását, de azok zárását is elektromotor végzi, minden fiókot külön elektromotor mozgat. A sínek programozhatók, több egyszerre nyitott fiók közül elég az egyiket megérinteni, és az összes fiókot zárja, majd a frontokat szintbe állítja az elektronika. Az ergonómia és biztonság jegyében a rendszer nekiütődés, ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott, valamint sarok beépítés esetén a frontok nem nyithatók egymásra.

Dynapro: szinkronizált alsóvezetésű fióksín

Új minőségi szintet vezetett be a Grass ezzel a fióksínnel: ez a világon az egyetlen szinkronizált működésű alsóvezetésű sín, mely ráadásul három dimenzióban állítható az első és hátsó rögzítő adapterek segítségével szerszám nélkül, egyszerűen. A lágy záródás és a piacon egyedülálló 20 N-os kihúzási erő a továbbfejlesztett levegős Soft Close dugattyúnak köszönhető. 40/60 kg-os teherbírásával a különlegesen nehéz design frontmegoldásokat is lehetővé teszi.

Kinvaro: felnyíló vasalatok állítható záródáscsillapítással

A könnyen hozzáférhető szekrények a felhasználó kényelmét szolgálják. A komfortérzetet erőrásegítéses nyitási mechanizmus, 45°-tól bármely szögben megálló frontok, az ajtók súlyának megfelelően állítható záródáscsillapítás növeli. Nemcsak a végfelhasználók, de az asztalosok kényelmét is szem előtt tartva, kevés alkatrész és széles körű állítási lehetőség mellett szerelést segítő tüskék teszik egyszerűbbé a termék beépítését.
Az újdonságok, és az eddig is elérhető Grass termékek szinte mindegyike kipróbálható a Würth standján. Az egyedi vásári akciók mellett szívesen adnak beépítési és felhasználási tanácsokat a kollégák, és minden beépítve is kipróbálható a helyszínen.


Würth szereléstechnika Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Tel.: 23/509-362.
www.wuerth.hu


Tetszett a cikk?