Látványos formanyelv

Nos a mai ötletgazdag időkben fontos az élénk, kihívó megjelenésre törekvés. A feltűnő fogantyúk és gombok dekoratív megjelenésűek, ugyanakkor mégis lágyabb formavilággal rendelkeznek, mint az elmúlt években.

Divatos krómfelületek

Egyértelműen érezhető egy trend, amelyben továbbra is megmarad a minimalizmus, de ezúttal magasfényű krómfelületekkel párosul. A nappaliés hálószobabútorokhoz kínált kollekcióban a tiszta vonalvezetésű vízszintes fogantyúk éppúgy megtalálhatók, mint a kellemes bájjal megtöltött Pop-Art stílust felidéző változatok. Természetesen a konyha területére is trendkövető megoldásokat láthatunk a kínálatban, ahol szintén jelentős szegmenst képviselnek a vízszintes fogantyúk. Továbbra is népszerű az alu, melyek fejlesztésénél az új vonalvezetés mellett korszerű profilformák jelentek meg. Ebben a szegmensben könnyű, filigrán, sokszögűre alakított, dekoratív megoldások a jellemzőek, melyek „fényét” gyakran nemesacél felületek emelik. Az elegáns formájú egyenes aluprofilok individuális hosszok kialakítását teszik lehetővé.

Minőség és megbízhatóság

A tradicionális megjelenésű fogantyúk ismét keresettek a piacon, melyet szintén az új kollekcióba foglaltak. Az így felépített kínálat, fogantyúk és gombok minden vevő számára megfelelő megoldást kínálnak és kellő variációs lehetőséget ahhoz, hogy az egyes helyiségek bútoraihoz (konyha, fürdő, háló stb.) sajátosan odaillő típust választhassanak.


Sanicoop Bt.
1042 Budapest, Virág u. 50.
Tel.: 1/364-2904.


Tetszett a cikk?