Újdonságok a bútorajtófronton


A kétféle léc: a gyöngyléc és a lencseléc,
ajtó és fiók szélességben

Az Ábrahám Műhely megoldása ezekre a problémákra: furnérozott, csiszolt ajtófrízlécek, kétféle típusban, furnérozott betétekkel együtt is. Ezekből egyszerűen, olcsón elkészítheti az ajtókat, vagy megrendelheti a kész ajtókat. A furnéros MDF-lécek alak- és mérettartóak, a furnérozás első osztályú, mindig színazonos.
A lécek 2,8 m-es szálban, csiszolva, cseresznyéből és bükkből raktárról, más fafajokból 5 munkanapos határidővel rendelhetőek.
Háromféle konstrukcióban rendelheti meg nálunk, viszonteladóinknál vagy házhoz szállítással:

  1. Rendelheti a szükséges léceket szálban; ekkor ön géreli a léceket, látja el a kívánt betéttel és felületkezeli az ajtókat.
  2. Rendelhet ajtókat alkatrészben; így megkapja tőlünk a szükséges léceket, az egyedi méretű, platolt furnérozott betéteket. Ön géreli a léceket és felületkezel.
  3. Kész ajtókat is rendelhet, finomcsiszolt vagy felületkezelt állapotban.


Mindhárom konstrukcióban vásárolhat széria íves és egyedi íves ajtókat is. A kész, csiszolt léceink ára közel azonos, ugyanannyi szárított tömörfa alapanyagárával.
A legszebb, legkedveltebb ajtótípusok, akár dióból, cseresznyéből, a piacon szokásos 40–50 ezer Ft/m2 ár helyett, 20–21 ezer Ft/m2 áron kaphatók. Egyedi méretben, fafajválasztással, hajlított ajtókkal is!
Látogasson el honlapunkra most, ahol a léceken kívül, számos furnérozott újdonságot talál. Ezen a héten 5000–25 000 Ft értékű kupon várja, amit – ha regisztrál honlapunkon – későbbi megrendeléséhez is felhasználhat.

Regisztráljon most a kuponért: www.furnerozott.hu
Leendő viszonteladóinkat is várjuk!

 

Az Ábrahám Műhely Kft. lécei itt megrendelhetők


Ábrahám Műhely Kft.
Kis Tivadar, 06-20/9386-788,
info@furnerozott.hu
Ecser, Ady u. 2.


Tetszett a cikk?