Újra a látótérben

2010-től legújabb termékcsoportjuk a Pol-Hun-Duo Kft. által hazánkba hozott, Lengyelországból származó Frontres SC front és dekorációs lapgyár termékeinek nagykereskedelmi forgalmazása lett. Az asztalosokat partnerhálózatuk révén szolgálják ki, kis- és nagytételben egyaránt. A dinamikusan fejlődő viszonteladói hálózat jelenleg mintegy 15 partnercégből áll, így e termékcsoport az ország számos területén már elérhető. A viszonteladók száma jelenleg is bővítés alatt van, ezért további vállalkozásokat is keresnek, melyeknek kedvező kereskedelmi árrést, forgalmazási kizárólagosságot 50 km-es körzetben és marketingtámogatást egyaránt nyújt a Fa-Pánt Kft.
A termék sikerét a jó minőség, a pontos szállítás és a jó árfekvés garantálja. A viszonteladói hálózat kiépítésekor éppen ezért országos szinten egységes vég felhasználói ár kialakítására törekedtek. Partnereik egy bizonyos kereskedelmi árrés fejében az egész országban azonos árfekvésben szolgálják ki a megrendelőket a Lengyelországból származó termékekkel.
Az ajtófrontokon és léceken túl további termékkörök is megtalálhatók a Fa-Pánt Kft. kínálatában (pl. élfurnérok vagy éllécek, Sevroll tolóajtó-szerelvények, Plastikant ABS-alapú élfóliák stb.), melyeket szintén nagykereskedelmi szinten forgalmaznak.
A kisebb volumen, a felhasználók kiszolgálásáról sem feledkeztek meg. Éppen ezért a cég webáruházat is indított, mely lehetővé teszi az utánvétes vásárlást. A webáruház termékkörének nagy része egyelőre a bútorszerelvény, de mindez az igények függvényében folyamatosan bővül.


Fa-Pánt Kft.
1118 Budapest, Csíki-hegyek u. 12.
Tel.: 70/607-6910,
www.fapant.hu


Tetszett a cikk?