Átalakult a Sevroll értékesítési rendszere

Az érdeklődők a Sevroll tolóajtórendszerekben rejlő lehetőségekről, széles felhasználási és beépítési paramétereiről szóló bemutatón vehettek részt március 4-én és 5-én, ahol többek között a Sevroll tolóajtóexport-menedzser: Yurii Waskievicz is fogadta a látogatókat. A rendezvényt a vállalkozás 500 m2-es bemutatótermében a Max City-ben található, Prestige Bútorszalonban rendezték meg, ahol a Sevroll tolóajtók különböző, látványos kialakítású lehetőségeit szemléltették a bemutatóteremben felszerelt impozáns méretű tolóajtókkal, illetve egy 12 különböző modellből kialakított választékot felvonultató bemutatófallal.
A különböző típusú Sevroll vasalatrendszerek között megtalálhatjuk az alsó és felső vezetésű, az egy-, kettő- illetve háromajtós változatokat is. Emellett a Sevroll kínál csukló-toló, illetve normál nyíló rendszereket is. A vasalatok fő jellegzetessége, hogy kiváló árfekvésű minőségi termékek, és a legtöbb típus 18 mm-es forgácslapokhoz is használható.
A legegyszerűbb rendszer a Micra, mely nek megvezetőgörgőit gyorsan és egyszerűen közvetlen a front hátuljára csavarozhatjuk. Ez főleg kisebb súlyú és ezzel együtt, kisebb felületű ajtóknál ajánlott. A nagyobb méretű tolóajtókhoz már jók lehetnek az álkeretes rendszerek – melyek oldalmerevítést adnak az ajtólapnak, de a terhet továbbra is az ajtólap hordja –, illetve a keretes rendszerek különböző típusai.
A hazánkban legkedveltebb fogantyúprofil- típusok az Alfa és a Focus. Karakteres, egyszerű vonalvezetésük a legtöbb vásárló igényéhez igazodik. Ezen profilok továbbfejlesztett változatai a Victoria és Factor, melyek jól használhatók a változatos színvilágú enteriőrökhöz a matricás dekorozási lehetőség miatt. A fogantyúprofil, a keretlécek, osztólécek és az alsó és felső sínek öntapadós fóliával díszíthetőek. A bútor stílusához legjobban illeszkedő fóliát a közel 60-féle fautánzatú minta közül lehet kiválasztani.
Azon vásárlóknak, akiknek a keret hangsúlyos megjelenése kevésbé szimpatikus, a vékony látható felülettel rendelkező Faworyt a tökéletes választás. A könnyed kialakítás nem a vasalatrendszer stabilitását jellemzi, hisz a vékony elülső oldali szegély ellenére is jó stabilitást biztosít. A teljes keretes rendszer új típusa a közkedvelt Alfa vonalvezetését követő Fox, mely az alap variációkon kívül (ezüst, bronz, arany) szálhúzott alumínium hatású felületkezeléssel is rendelhető.
A legelterjedtebb és legközkedveltebb Sevroll tolóajtó-vasatalok előre csomagolt bliszteres rendszerben is kaphatók. Ezen rendszerek nagy előnye, hogy a szereléshez szükséges összes alkatrész és kiegészítő összekészítve, egyszerűen a helyszínre szállítható és nem kallódik el egyetlen darab sem a szállítás során. A szerelési műveletet tovább segíti a csomagolás hátulján lévő részletes szerelési információ.


Demi Export – Import Kft.
2045 Törökbálint, Tó utca 3.
Tel./fax: 23/418-214.
www.butortechnika.hu


Tetszett a cikk?