Oszlopok és Oszlopborítások

Tömörfa alapanyag esetén számolhatunk a szokásos tömörfás problémákkal: drága a jó minőségű szárított alapanyag, főleg a divatos dió, wenge, makasszár ében, egzóták. Ha a szárítás nem megfelelő, a tömörfa kevéssé bírja a gázfűtést. A túl száraz, meleg klímában vetemedik, reped, összeszárad. További problémát vet fel, ha nagyobb átmérőjű oszlopot kell burkolni. Betonoszlopok, pillérek takarásánál szinte megoldhatatlan probléma a kör keresztmetszetű oszlopborítás fából, 30–40 cm átmérővel, több méteres hosszban. Ebből többnyire kompromisszumos megoldások születnek: négy-, nyolcszögletű furnérozott „oszlopok” sok munkával, hosszas helyszíni szereléssel, drágán, és a végeredmény még mindig nem az áhított kör alakú oszlop!
A feladat esztétikus, kompromisszummentes kivitelezésére mostantól egyszerű, olcsó megoldás áll rendelkezésre: az Ábrahám Műhely furnérozott oszlopai és oszlopborításai. Ezek a csiszolt, pácolásra kész oszlopok és borítások egységesen 3 méter hosszúak. 11-féle átmérőben, 6 cm-től 42 cm-ig készülnek az oszlopok, amiket bútorok, belső terek díszítésére lehet használni.
Beton- vagy vasoszlopok burkolására pedig csapos illesztéssel ellátott féloszlopaink alkalmazhatók. Ezeket a féloszlopokat csak össze kell tolni a beton- vagy vasoszlop körül, és máris kész a kör alakú oszlopborítás fából! A félköríves lábazati és koronaszegélyekkel pedig teljes lesz az oszlopburkolás. Az oszlopok sokféle fafajból, finomcsiszolt felülettel készülnek, és rendelésre a 42 cm-nél nagyobb, 45–120 cm átmérőben vagy akár 8 méteres hosszban is készülhetnek.
Az oszlopok könnyűek, nagyon erősek, ragasztással, csavarozással rögzíthetőek. Áruk pedig még a legkisebb átmérőkben is a tömörfa alapanyag ára alatt van!
Erről az érdeklődők gyorsan és egyszerűen meggyőződhetnek. Honlapunkon minden termékre – így az oszlopokra is – azonnali árgenerátor működik. Regisztráljon most, ingyenes mintáért és akár 25 000 Ft-os kuponért a www.furnerozott.hu oldalon!
Leendő viszonteladóinkat is várjuk!


Ábrahám Műhely Kft.
Kis Tivadar, 06-20/9386-788.
info@furnerozott.hu
Ecser, Ady u. 2.


Tetszett a cikk?