Csak egy mozdulattal

 

A nagyméretű asztalokat egy ember is kényelmesen tudja kezelni, mivel egyetlen kar mozdításával, egyszerűen működtethető a kioldószerkezet
Az asztallapok egymáshoz rögzítésére az 50 mm átmérőjű szerelvények szolgálnak (ún. konnektorok)
A Timmy billenthető lapú asztalok valóban rendkívül praktikusan, kis helyen tárolhatók
Timmy felhajtható lábú asztalok

Timmy

A „Timmy” asztallábak családjában egységes megjelenéssel kínálják a billenthető lapú, a felhajtható lábú és a fix asztalokhoz alkalmas vasalatokat – tehát jól kombinálhatók, a régi típusok mellé harmonikusan beállíthatók az új lábakkal szerelt asztalok is. A felbillenthető laphoz való láb friss fejlesztés, a pordenone-i vásáron mutatták be újdonságként. Különleges előnye, hogy egy ember is kényelmesen tudja kezelni, mivel egyetlen kar mozdításával függőlegesre állítható a lap, majd a görgős lábaknak köszönhetően könnyedén félretolható az asztal – de rögzíthetők is a görgők, ami használat közben előnyös. A lábak kaphatók fehér, csokoládébarna vagy antracit színben, 1400/1600–1800/2000 mm alátámasztási hosszal. Igény esetén előlaptartó, illetve az asztallapok összekapcsolásához külön szerelvény rendelhető.

GGA

A GGA-asztallábak szintén billenthető lapú asztalokhoz alkalmasak – egy másfajta szerkezeti megoldással. Itt mindkét lábon található egy-egy kar, melyek együttes működtetésével billenthető az asztallap.

A GGA asztallábak kör vagy ovális keresztmetszetű csővázzal, normál vagy dupla görgővel szerelten
is rendelhetők

A szerkezet csőváza lehet körvagy ovális keresztmetszetű. A nagyobb komfort érdekében a lábak normál vagy dupla görgővel szerelten is rendelhetők. A fémváz színe alumínium, fehér vagy fekete lehet, a görgők vidám piros és zöld színben is kaphatók. A lapok aljára szerelhető kapcsolóelem segítségével több asztal – különféle elrendezésben – is rögzíthető egymáshoz.

A CIEFFE „Flip Top” szériája presszó asztallábakhoz ajánlott. A helytakarékosabb tárolás érdekében a háromágú „leveles” talpak egymás alá becsúsztathatók és az erre kialakított fülön
keresztül leláncolhatók

CIEFFE „Flip Top”

A CIEFFE „Flip Top” szériája körlapú, ún. presszó asztallábakhoz ajánlott. Két talpméretben: 470, illetve 580 mm átmérővel kapható – amelyek 50%-kal nagyobb méretű asztallapokhoz alkalmasak. Így az 580 mm átmérőjű talpra egy 900 mm átmérőjű lap még biztonsággal felszerelhető. A szilárd tartást a 9 csavarral az asztallaphoz rögzíthető, 150x150 mm méretű alátét biztosítja, amely a működtetőkar segítségével a lábhoz képest lebillenthető. A presszóláb magassága összesen 740 mm. A csőláb átmérője 50, 60 vagy 70 mm lehet, a presszólábak felülete fényes galvanizált vagy antracit, illetve fehér porszórt kezelést kaphat. A minél kényelmesebb és helytakarékosabb tárolás érdekében a háromágú „leveles” talpak még egymás alá is becsúsztathatók, ha pedig utcán maradnak éjszakára az asztalok, az erre kialakított fülön keresztül leláncolhatók.
A Valum Kft. folyamatosan bővíti árukészletét a legújabb bútoripari trendek szerint, a fent bemutatott termékeken túl vevői rendelkezésére áll széles szerelvényválasztékával, melyben fogantyúk, kivetőpántok, bútorzárak, görgők, bútorlábak, további asztallábak, ágymechanizmusok, összehúzó vasalatok, tolóajtó-vasalatok és még sok más hasznos kiegészítő megtalálható.


Valum Kft.
7100 Szekszárd, Mátyás király u. 66.
Tel./fax: 74/315-537,
e-mail: valum@terrasoft.hu
www.valum.hu


Tetszett a cikk?