A teljes választék! - Furnérozott profillécek

A szükséges, hosszú tömörfa lécek alapanyaga, az egyedi gyártás persze drága, és a tömörfa lécek szokásos problémái – ár, beszerezhetőség, szín- és erezethibák, vetemedés, összeszáradás – csak súlyosbítják a helyzetet.
Pedig milyen jó lenne, ha például olcsó laminált korpuszt lehetne valódi klasszikus bútorrá alakítani, a frontrész díszítésével, és nem kellene bajlódni éllécezéssel, egyedi furnérozással, többféle tömörfa profilléc gyártásával!
Ha rendelkezésre állna minden szükséges léc: koronák, lábazat, hosszú pilaszterek, profilos szegőlécek a bútor aljára, tetejére, polcvastagítók!
Így elmaradhatna a sokszor több százezer forintra rúgó lakkozás a korpuszon, hátfalon. Így klasszikus bútort tudnánk kínálni – nagyságrenddel olcsóbban, szinte laminált bútor árban!
Már nem az lenne a kérdés, hol veszi meg olcsóbban a vevő a kocka laminált bútort: nálunk, egy másik asztalosnál, a multinál?
Biztosan nálunk vásárolna, hiszen nálunk látványos klasszikus bútort kaphat – a kocka laminált bútorhoz hasonló áron!
Az Ábrahám Műhelyben mindehhez rendelkezésre áll a profillécek teljes választéka: furnérozva, csiszolva, hosszú szálméretben, felületkezelésre készen!

  • Koronák: az egyszerűtől a 12 cm magas angol koronáig, szerelőtalppal, kész sarokidomokkal.
  • Pilaszterek, 4-féle szélességben, pilaszterfejekkel.
  • Népszerű ajtófrízlécek, fiókfrízlécek.
  • Lábazatok, szegő- és beszögezőlécek.
  • Pipalécek, fénytakarók, polcvastagítók.
  • Bútorokhoz illeszkedő furnérozású ajtótokok és ajtólapok.


Egyedi profilléceket, tokokat is készítünk! Valamint az igényesebb bútoroknál szükséges intarziákat is elkészítjük, furnérozzuk.
Nézze meg honlapunkat! Fotók, árak, ötletek mellett, akár 25 000 Ft értékű kupon várja!

Kis Tivadar


Ábrahám Műhely Kft. Ecser, ady u. 2. 06-20-9386-788.
info@furnerozott.hu
www.furnerozott.hu


Tetszett a cikk?