Ligno Novum - Új, rejtett fióksínrendszer a BLUM-tól

Az új fejlesztés szinkronizált, pihekönnyű futást és minden irányú előlap-állítási lehetőséget kölcsönöz fiókjának. A már jól ismert magasság- és dőlésszög-állíthatóság mellett most már kényelmesen és szerszám nélkül elvégezhetjük az oldalirányú és mélységében való állí tást is. Az új vezetősínrendszer a legmeg felelőbb vasalatmegoldás az aktuális designtrendekhez.

Tökéletes mozgás

A MOVENTO a finom és pihekönnyű fiókcsúszás új színvonalát valósítja meg – a nyitás pillanatától egészen a záródásig.

Könnyed nyitás

Kis erővel nyitható és finom mozgást biztosít – mindez különösen érzékletes a kisebb, könnyebb fiókok és a kis fogantyúk esetében.

Finom, szinkronizált futás

Az alacsony súrlódású kopásálló görgők és a fióktest szinkronizációja biztosítja a fiókok egyenletes, finom futását.

Zárás – csendesen és könnyedén
A saját fejlesztésű BLUMOTION csillapítási technológia használata csendes és könnyed záródást eredményez.

Komfortos beállítási lehetőségek

A MOVENTO segítségével állítható a front helyzete oldalirányban és magasságban, továbbá állítható a dőlésszöge (ferdesége) is.

4 dimenziós állítási lehetőség:

  • oldalirányú állítás
  • magassági állítás
  • dőlésszögállítás
  • ÚJ: mélységállítási lehetőség (hamarosan).


Mindezek eredményeként gyorsan, könnyen, szerszám nélkül beállítható a pontos hézag a fiókelő körül.

Terhelhetőség és stabilitás

A MOVENTO 40 és 60 kg-os teherbírású kivitelben kapható. Ennek révén számtalan lehetőséget biztosít a bútortervezők számára, mint például bátran tervezhetünk extra széles, magas és különleges kihúzási mélységű fiókokat. A nagy terhelhetőség mellett a MOVENTO ámulatba ejt kiemelkedő stabilitásával, még súlyos tárgyakkal megrakottan is kiválóan működik, észlelhető megereszkedés nélkül. Ez különösen alacsonyan lévő, padlóhoz közeli fiókok esetén bír nagy jelentőséggel. Az opcionálisan rendelhető, oldalstabilitást fokozó – láthatatlanul elhelyezett kiegészítő szerelvény – ideális a széles, de kis mélységű fiókok használata esetén.

Fogantyú nélküli megoldások

Legyen az SERVO-DRIVE vagy TIP-ON nyitás, a fogantyú nélküli megoldások nem okoznak nehézséget a MOVENTO számára.

SERVO-DRIVE

A BLUM elektronikus nyitásrásegítő rendszere, a SERVO-DRIVE eredményesen alkalmazható a MOVENTO fiókcsúszók használata esetén, akár a BLUMOTION beépített ütközéscsillapítóval kiegészítve. A fogantyú nélküli bútor finom érintéssel nyílik, valamint puhán és könnyedén, minden erőfeszítés nélkül záródik a BLUMOTION-nak köszönhetően. Az egész konyha működtethető egy SERVO-DRIVE rendszerről, amely egyúttal az AVENTOS felnyílóajtó-emelő rendszert is képes működtetni.

Beépített TIP-ON technológia
A MOVENTO kombinálható beépített TIP-ON mechanikus nyitásmechanizmussal is. Ebben az esetben a bútorok könnyed nyomásra nyílnak, és kézzel zárhatók.
Opciós lehetőségként rendelhető a MOVENTÓ-hoz egy (szerszám nélkül felszerelhető) biztonsági szinkronizációs szerelvény, amely az extra széles frontok esetén is megbízhatóan működik.

Az új MOVENTO vezetősínrendszer a cég többi termékével együtt valamennyi érdeklődő számára megtekinthető lesz a Ligno Novum kiállításon.
Jöjjön el, és próbálja ki Ön is!

Ligno Novum „A” pavilon 103 I stand


Blum Hungária Kft.
2600 Vác, gödöllői út 16/14.
tel.: 06-27/510-140. Fax: 06-27/510-141.
www.blum.hu


Tetszett a cikk?