Letisztult design, bevált technika

A Tandembox fiókrendszereknek eddig két típusa volt ismeretes a hazai konyhagyártók körében, név szerint a Tandembox Plus és a Tandembox Intivo rendszerek. A Tandembox Plus a régebbi modell, és bár praktikusság szempontjából még ma is minden igényt kielégít, a megjelenés modernizálása céljából fejlesztették ki mellé a Tandembox Intivo és legújabban a Tandembox Antaro modelleket.

Új design, négy szín, egy stílus

Mint említettük, a fejlesztés célja a design megújítása volt, így a modern trendekhez alkalmazkodva a Tandembox Antaro letisztult, szögletes formákkal jelentkezett – ennek megfelelően került kialakításra és harmonikus összehangolásra minden egyes alkatrésze. Ugyanez igaz az elemek színére is: minden fém és műanyag alkatrész színazonos megjelenésben készül, méghozzá négy színválasztékban, ezek: a selyemfehér, az alufehér, a terrafekete és az inox nemesacél kivitel.

Egy rendszer – minden felhasználásra A Tandembox Antaro fiókok minden
funkcióhoz alkalmas kivitelben kaphatók, így lehet szó akár belső, akár magas frontú fiókról, nyitott vagy zárt kivitelről, vagy olyan speciális megoldásokról, mint a kamraszekrény, a mosogató alatti vagy a sarokszekrény tört frontú fiókja, a teljes kínálat megtalálható az Antaro családban. A fiókoldalak tekintetében a kis magasságú oldal kiegészíthető korláttal vagy zárt magasítóelemmel, ami készülhet üvegből (átlátszó vagy homokfúvott), fémből (selyemfehér, terrafekete és alufehér), továbbá akár fából vagy egyéb anyagokból is. Sőt az új designnak és a színválasztéknak köszönhetően a lakás minden helyiségébe találhatunk megfelelő megoldást, így a konyhán kívül a nappaliban vagy a fürdőben, gardróbban is élvezhetjük a Blum-technika kiválóságát.

Praktikus és kényelmes
A tárolnivalók rendezettségét biztosító Orga-Line belső osztóelemek az Antaro fiókokhoz is stílusban illeszkedően rendelkezésre állnak. És természetesen az új rendszerű fiókunk is rendelkezik a finom záródást biztosító Blumotion záráscsillapítóval és felszerelhető a Servo-Drive elektromos vagy a Tip-On mechanikus nyitásrásegítővel.

Elérhető árak
Az új Tandembox Antaro is tartja a megszokott kiváló Blumminőséget, de jó hír, hogy emellett törekedett a cég az elérhető árak biztosítására.

Egyszerű szerelés, a megszokott módon
A fiókelemek és a kiegészítők a szokásos módon szerelhetők, a furat- és szabásméretek változatlanok maradnak, és a megszokott megmunkálási segédeszközök használata támogatja a szerelési munka hatékonyságát. A gyors és komfortos munkavégzést segíti a szerszám nélküli, Inserta technika alkalmazása.


Tetszett a cikk?