Polcrendszerek könnyedén

A tervezés és kivitelezés bonyolult feladatát könnyíti meg számunkra, változatosságával, méretbeli rugalmasságával és egyszerű kivitelezhetőségével.
Alkalmazása esztétikus megoldásokat tesz lehetővé, így gardróbszobákban, szekrényekben, előszobákban egyaránt helyet kaphat a rendszer. Az sem utolsó szempont, hogy ezekkel az elemekkel a gardrób berendezését nagyon gazdaságosan oldhatjuk meg.
A Nevato egy alumíniumcsövekből összeállított állványrendszer, a csomópontokban az alumínium színnel harmonizáló műanyag idomokkal.
A rendszer elemei igen sokfélék lehetnek. Képezhetünk belőlük különböző hosszúságú lábakat és egy másik idommal megoldhatjuk a szerkezet rögzítését a falhoz vagy hátlaphoz is. A polctartó műanyag elemek kisebb szekrényelemek rögzítésére is alkalmasak, így fiókos egységeket, sőt szükség esetén asztallapokat is beépíthetünk a segítségükkel, ami mind a termékcsalád sokoldalúságát bizonyítja. A gardróbok elengedhetetlen részei, a vállfatartó rudak akárhol elhelyezhetők a rendszerben, a rúdtartó adapter segítségével. Az alumíniumcsövek a kívánt méretnek megfelelően vághatók, vagy egy idom segítségével toldhatók, habár erre ritkán van szükség, a három rendelkezésre álló csőhossz (1100, 2200, 2700 mm) a legtöbb igényt kielégíti.
A rendszer teherbírása megfelel a gardróbokkal szemben támasztott elvárásoknak.
A vásárlók a későbbiekben igényeiknek megfelelő kész szettekből is választhatnak majd.

Forest Hungary Kft.
www.foresteu.com


Tetszett a cikk?