A Häfele bemutatja új fogantyúkollekcióját

Az első designötletektől a prototípuson és a gyártószerszámok kifejlesztésén át egészen a szériagyártásig, minden művelet a Häfele saját berkein belül történik, ezért méltán fémjelzi az "engineered by Häfele" szlogen. Az aktuális kollekció 18 modellből áll, különböző felületű változatokban. Anyaguk cinköntvény, illetve alumínium, míg a felületbevonatok között megtalálható a nikkel, a króm polírozott vagy matt kivitelben. A fekete vagy fehér akrilbetéttel kombinált változatok igazán kihangsúlyozzák napjaink divatirányzatait. Az alapvető designvonal az "egyszerűen modern" formanyelvet képviseli, amelyet összekapcsol a funkcionalitással, így biztosítja a vevőknek, hogy hosszú évek távlatában is értékálló maradjon. Nem hiába a kollekció összes darabja mintaoltalom alatt áll.


Széles szortiment

A fogantyúkat elsődlegesen konyha- és lakószobabútorok frontjaihoz tervezték. A járatos csavartávolságok (162, ill. 192 mm) lényegében a szakemberek számára ismertek, így új bútorokhoz vagy akár meglévő fogantyúk cseréjéhez is könnyedén alkalmazhatók.


Opcionális lehetőségek bútorgyártóknak
A kínálat azonban nem merül ki csupán az új kollekció elemeiben. A cég vevőinek és partnereinek adott a lehetőség, hogy saját műszaki és design elvárásaiknak megfelelő fogantyúkat gyártassanak, a Häfele mérnöki csapatával együttműködve. Németországban erre "just in time" rendszert dolgoztak ki, a tervezés, a gyártás és a szállítás összehangolásával.



 


Tetszett a cikk?