Letölthető trendkatalógusok

A kiadvány betekintést nyújt a közeljövő trendjeibe a felületek, a funkciók és a tervezés tekintetében egyaránt. Nemcsak képekben, hanem szöveges leírásokkal, következtetésekkel is átfogó képet ad a jelenlegi trendekről. A német nyelvű ajánlóban olvasható „konyhák tele ötlettel” szlogen valóban igaz, több mint 50 divatos konyha fényképe található a kiadványban, amely digitális formában is elérhető a Hettich honlapján.

A Kesseböhmer nemrégiben megjelent, fotóalbumszerűen összeállított 80 oldalas trendtudósítása ingyenesen letölthető, és minden érdeklődőnek betekintést ad az őszi német vásárokon bemutatott konyhainnovációkról. A fotókat a besser haus halten.de online magazin szerkesztősége készítette a kelet-vesztfáliai "A30 konyhamérföld", a "house4kitchen" és a löhnei "area30" kiállításokon látott konyhákról, amelyeket megválogatva és összefoglalva készült a kiadvány. Jó példákat mutat arra, hogyan fejlődik a konyhadizájn, melyek az új divatszínek, hangsúlyos új felületek és anyagok, innovatív ötletek a térelrendezésre és a konyhai dekorációra.

 

Az "A30 Küchenmeile" név 31 neves német konyhagyártó, illetve képviselet által alkotott marketingközösséget takarja, amelyek mindegyike az E30 autópálya mentén helyezkedik el. A 31 konyhagyártó minden évben egy alkalommal egy hétig nyitott kapukkal várja az érdeklodoket. Ez azért is érdekes, mert Kelet-Vesztfália a világ egyik legnagyobb konyhagyártó régiója.

Tetszett a cikk?