A nyulat a kalapból

Hiszen manapság magasabb az elvárás egy gardrób esetében, mint pusztán a ruhák tárolására szolgáljon. A Häfele lépcsők alatti gardróbmegoldásra például a legapróbb szögletet is kihasználhatóvá teszi. De egy normál ruhásszekrényt is lehet ötletes opciókkal „felöltöztetni”, ilyen például a manuális vagy elektromos ruhalift, a korszerű fémrács kihúzórendszerek, de arra is lehetőség van, hogy a szekrényből egy ülőkét húzzunk elő, amire le tudunk ülni öltözködés közben. Szekrények segítségével különféle tevékenységeket lehet egyazon lakótérbe integrálni, úgy, hogy egyszerre csak egyik van szem előtt. Ilyen például a nappalibútorból előtűnő iroda.


A nappalibútorból kialakítható „home office” mindent magába foglal, ami az otthoni munkához szükséges lehet.
A fiókok és iratrendezők mellett érdekes része a rendszernek a tv-állvány jobbról-balról kifordítható korpusza,
amelyből villámgyorsan számítógépasztal varázsolható.

 

A korpusz mellé tolható frontok a teljes belső felületet hozzáférhetővé teszik, így a belső fiókok is akadálymentesek. A koncepció talán legérdekesebb része az a tv-szekrény, amelynek korpusza jobbrólbalról kifordítható, így villámgyorsan egy teljes értékű íróasztal varázsolható elő a szekrényből. A Häfele nemcsak a lakásokat, hanem az „ipari” területen használt szekrényeket sem hagyja figyelmen kívül. Ilyenek például az orvosi rendelők vagy a laborok bútorai, ahol nagyon fontos a tisztaság, higiénia és természetesen a kifogástalan ergonómia.


A laborbútorrendszer alapját Pharma Org vázszerkezet alkotja, amelyet Moovit fiókokkal szereltek fel.
A rendszerbe könnyedén integrálhatók a különféle szaniterek is.

 

A Häfele a laborbútorokat sikeresen kombinálta a szaniter installációkkal, amelyek szűk helyeken is biztosítják a tartós rendet és az elegendő munkafelületet. És természetesen nem hiányozhat a bútorból a megfelelő világítás sem. A teljes rendszer alapját a Pharma Org vázszerkezet alkotja, amelyet Moovit fiókokkal szereltek fel. Egy kicsit más terület az üzletberendezés, illetve kirakatrendezés, amelyet gyakran megnehezít a termékek sokfélesége. A Häfele kínálatában egyre több speciális termékspecifikus vasalat szerepel, így például különböző formában prezentálhatók órák, táskák vagy éppen szemüvegek.


A lépcső alatti gardróbrendszer a legapróbb szögletet is kihasználhatóvá teszi.

 


Tetszett a cikk?