A sokoldalú fali panel

A tökéletes összhanghoz szükséges még egy olyan rögzítőrendszer, amely illeszkedik a dizájnhoz, lehetőleg nem áll sok alkatrészből, könnyen szerelhető és gazdaságos. A Forest választékában szereplő BOI alumínium profil rendszer minden tekintetben megfelel a fenti elvárásoknak. A profilokat alapvetően 18 mm vastagságú lapokhoz fejlesztették ki, de ezen belül megfelelő vastagságú betét alkalmazásával bármilyen lapféleséget be tudunk építeni.

Szerkezeti szempontból legfontosabbak az alsó alap profil és a felső szekrény profil, melyek a rögzítésről gondoskodnak. Ezeket a munkalaphoz, illetve a felső szekrényhez csavarozzuk. Amennyiben nincs felső szekrény, a felső szekrény profil helyett egy felső rögzítőprofilt és egy felső burkolatot használunk, melyekkel hasonlóan esztétikusan oldhatjuk meg a panel rögzítését és felső élének lezárását. Bármelyik megoldást is választjuk, egyszerűen megoldhatjuk a panel rögzítését. 

Szükség esetén az oldalak lezárását az oldalsó profil felerősítésével végezzük el, melyhez zárókupakok is kaphatók. Végül sziloplaszttal az alsó élen biztosítanunk kell a megfelelő vízzárást is.  A főzőlap mögötti forró területre hőálló üveg vagy rozsdamentes acél lemezeket építsünk be.  A ma divatos nyomtatott üvegpanelekkel különleges hatást érhetünk el, amelyet az üveg mögé beépített LED-szalagokkal tovább fokozhatunk. 

Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg,
Hock János u. 90/A
Tel.: 92/507-800.
E-mail: info@foresteu.com
www.foresteu.com


Tetszett a cikk?