Kicsi vasalat, nagy komfort

A HK- XS a megszokott Aventos-mozgáskomforttal rendelkezik. A felnyíló frontok láthatóan és érezhetően súlytalanul és halkan nyitódnak és záródnak. A sokféle beépítési módnak köszönhetően, kis belső mélységű korpuszok is kialakíthatók. A szimmetrikus erőhordozók egy vagy két oldalon is alkalmazhatók, hozzájárulva ezzel a különféle felhasználásokhoz és nagy kialakítási szabadsághoz. Előnye, hogy a korábbi Aventos modellekhez képest jóval keskenyebb mélységű korpuszba is beépíthető, mindössze 125 mm-es belső mélység szükséges a vasalatnak. 240–600 mm korpuszmagasságig alkalmazható, a párkányléces megoldás sem jelent akadályt. Fa- és alukeretes felnyíló frontokhoz egyaránt jó választás lehet. Az Aventos HK-XS szinte szerszám nélkül szerelhető. A fokozatmentes beállítás az elöl lévő állítócsavarral végezhető. Az előlap kiegyensúlyozásánál egy skála áll rendelkezésünkre, amelyről leolvasható a beállított nyitási- zárási ellenállás mértéke. A fogantyú nélküli bútorok egyre kedveltebbek, és a modern bútordesign elmaradhatatlan részei. Ezeknél a kialakításoknál a könnyed és komfor tos nyitásról az Aventos HK-XS esetén is a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő gondoskodik. 


Magas mozgási komfort - A fokozatmentes megállításnak köszönhetően, a felnyíló front bármely helyzetben
megállítható és mindig jól elérhető.


Széles felnyíló előlapok - Ha az erőhordozót mindkét oldalon alkalmazzuk, nagyobb és nehezebb előlapok is megvalósíthatók. 


A páraelszívó felett - A csekély beépítési mélységnek köszönhetően, az Aventos HK-XS felnyílóval optimálisan kihasználható
pl. a páraelszívó feletti tér. 


A tükrösszekrényben - A fürdőszobában kis mélységű felsőszekrényekhez is ideális, pl. a mosdó felett. 


Rugóerő-beállítás - A skála segítségével könnyen beállítható a nyitási-zárási ellenállás. 


Előlaprögzítő  - A megfelelő rögzítő fa előlapokhoz és széles vagy keskeny alukerethez alkalmazható. 



Korpuszrögzítés - Az erőhordozók korpuszra rögzítéséhez különböző rögzítési módok állnak rendelkezésre.
Függetlenül a front vastagságától vagy anyagától, a rögzítési pozíciók mindig azonosak maradnak. 


CLIP-technika - Az erőhordozó szerszám nélküli szerelése CLIP rögzítéssel történik. 


Tetszett a cikk?