Prémium vasalatok

MULTIMATIC BELSŐ TÁROLÓK A SIEMATIC-NÁL

Az új alumínium belső rendszer, a Multimatic szervesen illeszkedik a prémium márkát képviselő SieMatic konyhagyártó bútoraiba. A fejlesztésnél lényeges szempont volt az új design, az új tartalom és az új funkció. Ennek alapja az a szabadalmaztatott termékinnováció, amely lehetővé teszi, hogy a bútorra rögzített 16 mm-es multifunkcionális raszterfuratos sínre a legkülönfélébb szerelvényeket rögzítsük, így téve a bútort személyre szabott kialakításúvá. A legkülönbözőbb szerelvények (pl. tálcák, tartók, konzolok, akasztók stb.) egyszerű mozdulattal, a rögzítő alkatrészek 90 fokos elforgatásával, biztonságosan a kívánt helyen rögzíthetők. A Vauth- Sagel Multimatic alkatrészei alumíniumból készülnek, igényes kialakításuk a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az új design tökéletesen illeszkedik a korábbi fejlesztésű sínrendszerbe, tartósságuk és letisztult formaviláguk azonban új magasságokba emeli a kiegészítőkkel felszerelt konyhabútort. 

VSA KAMRAVASALATOK A SCHÜLLER KONYHÁKNÁL

A kihúzható kamravasalatok használata mindig is egyet jelentett a kényelmes kialakítású és praktikus elrendezésű rekeszmegoldásokkal. Ellentétben az egyetlen fiókban kialakítható tárolórendszerrel, a kamravasalat biztosítja az átláthatóságot. A Vauth-Sagel újgenerációs VSA kamravasalata 300 és 400 mm-es szélességgel rendelkezik. A speciálisan szabadalmaztatott kinematika garantálja ugyanazt a magas szintű felhasználói kényelmet, mint az 500 és 600 mm-es vasalatoknál. A kamravasalatot takaró ajtó felnyitása után, az újonnan tervezett tárolóelemek gyakorlatilag teljes terjedelmükkel megmutatkoznak, és az ajtó csukásával könnyedén a helyükre csúsznak. A vasalatrendszer rendelkezik azzal a biztonsági funkcióval, hogy csak 90 fokos ajtónyitásra reagál. A tárolórekeszek nem csak fémes kialakításúak lehetnek, választhatunk FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fapolcokat, vagy akár üvegtálcákat is. 

SAJÁT SZÍNEZETŰ A HÄCKER KONYHÁK

A Häcker kétféle stílusban gyárt ügyfelei számára konyhákat. Kínál "classic" és "systemat" rendszereket. Az előbbi pezsgőszínű, míg az utóbbi lávaszürke. A Vauth-Sagel adaptálta a Häcker vasalat alkatrészeibe a gyártónak e márkára jellemző színeit. Így az összes fiókrend szer, tárolóelem, polc és kiegészítő a stílusra jellemző egységes színvilággal rendelkezik. 

ÖKO CENTER ÉS ÖKO FREELINER

Az Öko Center és Öko Freeliner a Vauth-Sagel szelektív hulladékgyűjtési rendszerének új tagjait az Expressz konyhákon mutatták be. Az Öko Center kifejezetten a szabványos nyílóajtós szekrénymegoldásokhoz illeszkedik. Mivel a hulladéktároló a legtöbb esetben a mosogató alatt kerül kialakításra, praktikus megoldás a tárolórekeszek felszerelése a nyíló ajtóra. A háromkonténeres szelektív hulladékgyűjtő formabontó módon körcikkekből épül fel, amelyek az ajtó nyitási ívén kifordulnak. A másik rendszer, az Öko Freeliner egy újonnan kifejlesztett műanyag tárolórekesz megoldásával magasabb szintű szelektív hulladékgyűjtést tesz lehetővé. A kihúzható fiók rendszerű szekrényrészbe beépítve, egy sokkal kényelmesebb szelektív hulladékgyűjtést tesz lehetővé a konyha bármely pontján. A tartályokhoz opcionálisan fedelek is beépíthetők. 


Tetszett a cikk?