Praktikus újdonságok a konyhai tárolásban

A Forest Hungary Kft. számos olyan újdonságot vezetett be kínálatába a tavasz folyamán, amely mindenképpen helyet követel magának a konyhával foglalkozó hasábokon. Az áprilisi Construmán és  a május végén megrendezésre került Forest Expón többen már találkozhattunk is ezekkel a praktikus kiegészítőkkel. Lássuk hát, milyen alkatrészek, vasalatok teszik komfortosabbá a konyhai mindennapokat!


Az új FDS Pro és az új evőeszköztartó színben és formai kialakításban is nagyszerűen illeszkedik

A tavaszi premiereken a legnagyobb tetszést egyértelműen a lábazatba építhető fiók váltotta ki. A  szerkezet bármely, legalább 120 mm magas lábazatba beépíthető. Szereléséhez nem kell sem  különös felkészülés, sem speciális szerszám. A már jól ismert, és a szetthez is mellékelt lábazattartó klippel kell a fiókmegvezető sínt a frontra merőlegesen rögzíteni. Műanyag lábazati  előlapok esetén egy külön megvásárolható takaróprofil gondoskodik a vágott élek lezárásáról. A  megrendelők rendkívül hálásak lesznek a vasalat által biztosított extra helyért!

Hasonlóan ötletes újdonság – amely elsősorban a gyártók életét könnyíti meg – a szifonhoz használható fiókkáva. A flexibilis lap a kivágott fiók fenéklap élére csavarozva gyorsan szerelhető, esztétikus és higiénikus megoldást nyújt a mosdók, mosogatók alatti fiókok tárolási és kialakítási problémájára. A fémrácsok a konyhai tárolás talán legfontosabb kiegészítői. Ebben atermékkategóriában a magasabb árkategóriában találkozhatunk újdonságokkal. A jól ismert Vibo fémrácsok új tagjai szerkezeti kialakításukkal és formatervükkel a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik. Csúszóik és forgó alkatrészeik nagy teherbírásúak, a rácsok pedig a kör keresztmetszet  helyett több helyen oválisak, így megjelenésükben is tudnak újat mutatni. A magas minőség érzését tovább fokozzák a fehér melamin kosáraljak. Az új kategóriában találkozhatunk alsó szekrényből kihúzható, csillapított csukódású polcrendszerekkel, sarokszekrényből kifordítható félkör kosár garnitúrával, a sarokszekrényeket maximálisan kihasználó „Smart corner” polcrendszerrel és kamrapolcvasalattal is.


Kiváló választás lehet a szelektív hulladék gyűjtésre az új kuka


Nemcsak helyet, hanem időt is spórolunk a szifonkiváltó elem beépítésével

A konyha elmaradhatatlan kelléke a hulladékgyűjtő. Ebben a témában is árubőséggel találkozhatunk a zalaegerszegi cég kínálatában, amely most két újabb kukával lett gazdagabb. Az 516 és 538  kódszámú szelektív hulladékgyűjtők a Cube kukák megszűnése utáni üres teret hivatottak betölteni.  Az új termékek minősége, funkciója és ára is hasonló a rendkívül népszerű elődökéhez. Nagy tárolókapacitás, automatikus nyitás a közös jellemzőjük, az 538-as kuka egyik, 21 literes tárolója  egy ötletes választóval két részre osztható, tovább növelve a termék sokoldalúságát.

Végül – de nem utolsósorban – ejtsünk szót egy valóban mindennapos konyhai tárolóeszközmegújulásáról: az evőeszköztartók  új generációja (32/76 „kódnéven” találhatóak meg az  új Forest-katalógusban) modern, szögletes formákat alkotva, a lehető legjobban használja ki a fiókok  belső terét. Külön kiemelendő, hogy az új evőeszköztartók színben harmonizálnak az FDS fiókrendszerekkel, legyen szó a hagyományos világosszürke, az új fehér vagy az FDS PRO néven szintén nem régen megismert antracit fiókoldalról.


A lábazati fi ók új, eddig kihasználatlan helyeket tár fel előttünk

FOREST HUNGARY KFT.
Zalaegerszeg, Hock János u. 90/A.
Tel.: 92/507-800, fax: 92/507-890.
E-mail: info@foresteu.com,
www.foresteu.com


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-julius-26-27


Tetszett a cikk?