Vissza a természet szépségéhez

A Bors és Horváth Barkácsház már többször bebizonyította, hogy egyedülálló termékeik mind a vevői igényeket, mind a termékeiktől elvárt minőségi kritériumokat is maximálisan kielégítik. Ezen igények alapján fejlesztették ki a „w-Box” fantázianévre hallgató fafiók termékcsaládjukat, amely újként fellelhető a piacon.

Kézműves módszerekkel hagyományos fecskefarkú fogazással készített fiókok, melyek kortalan szépsége a 16 mm vastagságú gőzölt bükk faanyag minőségében rejlik. A fi ókok természetes olaj bevonattal készülnek. A Bors és Horváth Barkácsház elkötelezettsége a szépség, a harmónia és a minőség iránt bútorainkban ölt testet.

VÉGTELEN KOMBINÁCIÓ

A fiókok 80, 120 és 160 mm magasságban készülnek, melyet magasító korláttal vagy üvegoldallal, akár 240 mm-ig is emelhetünk.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy 9 különböző mélységben és 10 különböző szélességben rendelhetőek, akkor a variációk száma határtalan lehet. A „w-Box" fiókok mind gondosan létrehozott designtermékek, de egyediségükön kívül fontos tulajdonságuk, hogy könnyedén beépíthetőek, mivel alapszerkezetüket tekintve nem térnek el a már megszokott fiókrendszerektől. Egyaránt beszerelhetőek hagyományos görgős, golyós vagy modern tandem fióksínes megoldásokkal is.

Újdonságuk abban rejlik, hogy egyedülálló dolgot teremtettek mind variálhatóságban, mind pedig a szépség világában. A fiókok tovább bővíthetőek szintén bükkfából készült evőeszköztartókkal.

A „w-Box” árát tekintve szintén igazodik a vevői igényekhez. Széles körű vásárlói felhasználásra lett tervezve. Megfizethetőségének köszönhetően, kimondottan elegáns megoldást nyújt a fiókok terén, akár konyhába, nappaliba vagy a lakás bármely részébe is álmodjuk őket.


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-szeptember-24-25


Tetszett a cikk?