Irodai projektek a megbízhatóság jegyében

A lengyel Mila Design szakterülete a modern és funkcionális acéllábak tervezése és gyártása, legyen az akár irodai, éttermi vagy szállodai bútor. Ezzel együtt kifejezetten a nagy projektek specialistái. Termékeik kiváló minőségű acélprofilokból és lemezekből, illetve porszórt finomszerkezetekből állnak.

MINDENRE VAN MEGOLDÁS

A Mila Design kibővített ajánlata tartalmaz acéllábakat bútorokhoz, asztalvázakat és lábazatokat mechanikus vagy elektromos magasságállítási lehetőséggel, lábakat íróasztalokhoz és asztalokhoz, valamint központi asztalvázakat és lábazatokat. A meglehetősen széles
választékban további elemek: kábelcsatornák, számítógéptartók és speciális rögzítő panelek találhatók.

EGYRE ELISMERTEBB A MÁRKA

A cég folyamatosan jelen van a legelismertebb lengyel és nemzetközi szakkiállításokon, ahol élőben is bemutatják az új megoldásokat. A termékekre igen nagy az érdeklődés a legtöbb európai országban. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően mindig a legmodernebb műszaki megoldásokkal állnak elő, a termékek precíziós gyártását világszínvonalú csapat és tapasztalt személyzet segíti elő. A magas minőségbiztosítási követelményeknek köszönhetően a márka egyre elismertebb az irodabútor- gyártók körében, évről évre egyre többen szavaznak neki bizalmat.

ÚJDONSÁGOK ÉS INNOVÁCIÓK

A nyitott térbe tervezett bútorok új rendszerei acéllábakkal MOBILAR és MOBI-Q néven érhetők el a múlt évtől. Az Interzum kiállításon mutatkozott be a dupla pult elektromos magasságállítással – LINEAR TWIN néven, amelyben minden lap külön- külön mozgatható –, ez a további fejlesztése a kínálatban a LINEAR elektromos lábaknak 2012 óta érhető el. Projektekkel kapcsolatos tanácsadásért, egyedi kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban keresse fel Démos-partnerét.

Démos Trade, a.s.
Telefon: +36-80/018-726
(mobil- és vezetékes számról
egyaránt ingyenesen hívható)
www.demos-trade.hu


Kapcsolódó dokumentum:


asztalos-oktober-26


Tetszett a cikk?