Meghökkentő, merész, formabontó

Amikor már azt gondolnánk, hogy a bútorfogantyúk terén nem igazán lehet újat alkotni, hiszen a piacon mindenféle stílusú termékkel találkoztunk már és a bőség zavarában eddig is nehéz volt választani, a Forest Hungary Kft. az olasz Giusti cég meglepő formavilágú, új kollekciójával rukkolt elő.

Betonacél, réz vízcsövek, időtlen formák inspirálták ezúttal a tervezőket. Ráadásul a színválaszték is számos izgalmas színnel bővült, amelyek valami olyan pluszt adhatnak bútorunkhoz, amely valóban kiemeli azt a tucat termékek sorából.

A minimál stílusú frontokon eddig megszokott, letisztult formavilágúfogantyúkkal szemben az új kollekció darabjai nem kevés vagányságot csempésznek a látványba, sőt néha szinte meghökkentő kontrasztot képeznek a még mindig divatos, makulátlan magasfényű, vagy szupermatt felületekkel rendelkező frontokkal.

Az új fogantyúk továbbá tökéletesen illeszkednek a rusztikusabb stílusú tömörfa frontokhoz is, hiszen a klasszikus fogantyúkat kiváltva izgalmasabbá, fiatalosabbá teszik azokat. A kínálatban olyan fogantyú is szerepel, amelyhez dekorációként felszerelhető design ajtópánt is tartozik, amelynek alkalmazásával tovább növelhető a rusztikus összhatás.

A romantikusabb hangulatot kedvelőkről sem feledkeztek meg, nekik lágyabb vonalvezetésű, vintage stílusú fogantyúkat terveztek, melyek igényesen kidolgozott, ívekkel és finomabb színvilággal kényeztetik szemünket. A látványt egyes fogantyúk esetében finom porcelánbetéttel fokozzák, ahol a tökéletes harmóniát az aprólékosan kidolgozott grafika teszi teljessé. Termékválasztékunkat tekintse meg honlapunkon!

www.foresteu.com


Kapcsolódó dokumentum:


meghoekkento-meresz-formabonto


Tetszett a cikk?