MDF ajtófrontok szenzációs áron

Az At-x Kft. fa ajtói mellett immár MDF fronton is igen ütőképes ajánlattal bír.


R3 marású, és 3 féle fogantyúmart, festett ajtó nettó 17.500 Ft/m2, 21 színben. További RAL színek is léteznek, és az ár is jó marad! Nincs szériaméret, bármely méret rendelhető. Akciós PVC kínálatunk nettó 9.900 Ft/mforinttól indul! Több, mint 15 éves a kapcsolat a lengyel BRW bútorgyár és az At-x között. Azt tudjuk róluk, hogy nincs minőségi kifogás a termékeikkel kapcsolatban. A raktáron lévő termékek mellett most itt a lehetőség, hogy igen jó áron rendeljenek mdf ajtót Európa egyik legnagyobb gyártójától.

Itt 34 különböző modell érhető el, katalógus, árlista kérhető az At-x-től. Ha a magasabb kategóriákban nézünk szét, ott festett, magasfényű, és antikolt fóliás ajtókat találunk. Hajlított ajtó is rendelkezésre áll, számtalan kiegészítő, és díszítő elemmel együtt. Mindez a szokásos piaci árszint alatt.

Saját márkás termékcsalád, a Portello is visszatért, új színkínálattal. Már fogantyúmart ajtó is választható. Természetesen festett kivitelek és akril frontok is rendelkezésre állnak. Bevezetésre kerültek az akciós fóliás, és akciós festett ajtók is.

2840 Oroszlány, Dózsa György út 29.
at-x@at-x.hu 
http://at-x.hu/


Tetszett a cikk?