Star Wars bútorok, ha a pénz nem akadály

Kenneth Cobonpue formatervező és dizájner már számos egyedi darabot tervezett, legutóbbi kollekciójára pedig már Amerikában is felfigyeltek.

A Fülöp-szigetekről származó művész ugyanis olyan kollekciót tervezett, amely darabjait a Star Wars filmsorozat ikonikus járművei, szereplői és különleges formái ihlették.

A bútor fronton eddig nem volt túl nagy a választék a ranjongóknak, eddig. A milánói Salone del Mobile keretében bemutatott darabok bizony eljutnak majd a boltokba (Minila után most az USA a soros), méghozzá némileg borsos áron. A lakásba minden lényegesebb darab elérhető lesz, így több ülőalkalmatosság mellett lesz lámpa (álló és mennyezeti), valamint asztal is.


Palpatine császár széke

A legérdekesebb és egyben legolcsóbb bizony ez utóbbi, a TIE vadász két színben mindössze 655 dollár (190 ezer forint). A vuki hintaszék ehhez képest már jóval drágább, 1345 dollár (390 ezer forint), de a lámpákér is mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, hiszen azok 1800, illetve 1930 dollárba (több mint félmillió forint) kerülnek. A legdrágábbak viszont az ülőalkalmatosságok, amelyek ára 2535 és 4320 dollár (730 ezer és 1 millió 250 ezer forint) között mozog. Az legdrágább Vader nagyúr ihlette fotel, és talán ez néz ki legfurcsábban.

Forrás: trendblog.hu


Tetszett a cikk?