Híreket is mond a projektoros ágy

Egy milánói dizájner csapat bemutatott egy okos ágyat, ami tökéletes kifogás lehet az egész napos lustálkodásra.

A Hi-Interiors által megálmodott HiBed már első ránézésre képes elvarázsolni az embert: a dizájnért egy elismert olasz építész, Fabio Vinella felelt.

Az ágy kecses vonalvezetésű, a stílusára mondhatnánk, hogy minimalista, de a tudása a maximumot hozza. Semmi nem hiányzik belőle, amit egy ágytól elvárhatunk, viszont sok pluszt ad hozzá a pihenéshez:

Beépített 4K-projektorral rendelkezik, valamint egy visszahúzható, hatalmas képernyővel, amely alulról tűnik elő igény esetén. A teljes mozihatás érdekében rejtett hangszórókat építettek be a keretbe, ezeket a projektorral összehangolva vagy külön zenehallgatásra is lehet használni.

A HiBed egyedi fényrendszerrel is felszerelt, ami remekül használható olvasáshoz, illetve segít éjszaka tájékozódni a sötétben. Az okoságy ráadásul nemcsak a szórakoztatásunkról, hanem az egészségünkről is gondoskodik.

Egy beépített applikáció segítségével monitorozza az alvásunkat, statisztikákat készít, figyeli a hőmérsékletet, a levegő minőségét és még a testsúlyunkat is. Reggelente intelligens hangjelzéssel ébreszt, méghozzá az aktuális hírek és a várható időjárás ismertetésével.

A HiBed ára egyelőre nem ismert, de az ágy előző verzióját átszámítva kb. 11 millió forintért kínálták.

Bemutató videó:

Forrás: roadster.hu


Tetszett a cikk?