Nagyvárosi lüktetés Kronospan módra

A Kronospan minden második évben frissíti az amúgy is gazdag Kronodesign portfolióját; újabb dizájnokat, újabb textúrákat és újabb termékeket hozva a piacra. November 11-15 között, 5 napon át tartó rendezvénysorozat keretében mutattuk be a Trends 20/21 City Vibes kollekciót Pozsonyban, ahova meghívást kaptak a világ minden tájáról partnereink.

A Kronodesing Trends 20/21 City Vibes kollekció megalkotását a modern városok magával ragadó természetes lüktetése ihlette, a frissességről és a dizájn trendek vis - szatükrözéséről szól. A CITY VIBES történelmi, kulturális, személyes, de ugyanakkor kollektív gondolkodásmód komplex keveréke, olyan valami, amit anélkül érezhetünk, hogy látnánk valójában. Lássuk, mely újdonságok születtek.

ROCKO LAMINÁLT PADLÓ
A Kronospan-nál folyamatosan új termékeket fejlesztünk, illetve meglévő termékeink minőségi tulajdonságait finomítjuk. Új fejlesztésünk eredményeként született meg a Rocko következő generációs SPC vinyl padló. A Rocko 100%-ig vízálló (egyáltalán nem tartalmaz faanyagot) és a Kronospan által szabadalmaztatott 1click2go illesztési rendszerének köszönhetően rendkívül strapabíró. Az ásványi mag miatt méretstabil, ugyanakkor felületén járva csendes és puha érzést tapasztalunk. A kínálat 42-féle, a Kronospan által levédett digitális nyomtatási technológiával készülő dizájnt tartalmaz.

KRONOBUILD ÚJDONSÁGOK
A városok képeit vizualizálva jelenleg 3 fő anyag a meghatározó: a beton, üveg és acél anyagok hideg szimfóniája. A XXI. század újra fogja írni a városfejlődés alapjait: a jövő a fa. Kronobuild termékcsaládunk középpontjában a tömörfa szerkezeti faanyag és a rétegelt lemez áll, és ezen anyagokkal a természetes gyökereinkhez térünk vissza, továbbá visszahozhatja számunkra a fenntarthatóság és a természet korszakát.

TÖMÖR SZERKEZETI FAANYAGOK
A Kronobuild anyagai az iparági szabványok szerint készülnek és rendelkeznek a vonatkozó tanúsítványokkal. Az expressz raktárprogramunk részeként kapható tömör szerkezeti faanyagokkal minden eddiginél könnyebben, hatékony módon előre legyárthatók a ház egyes elemei, melyek segítségével a teljes ház szerkezeti kivitelezése akár 5 nap alatt is megtörténhet. Nagy előnye az újrahasznosíthatóság.

ULTRAPLY
A Kronospan cégcsoport legutóbbi beruházásai között egy új, rétegelt lemezeket gyártó üzem telepítése is szerepelt. Az Ultraply lemezek 3,2 mm-es borovi- és lucfenyő furnérokból épülnek fel. A Kronospan rétegelt lemezeit 4 kategóriában kínáljuk: Pure Beauty, Natural, Rustical, Strong.

TÖMÖRFA PANELEK
A tömörfa lemez egyrétegű panel. A Kronospan expressz raktári programjában bükk és tölgy fajtából lehet választani.

MUNKALAP TRENDEK
Az új kollekció munkalap dekorjai a mindennapi élet színes és sokoldalú karakterét ragadják meg, s új megvilágításba helyezik a klas - szikus kő, márvány és faanyagok megjelenését. A meglévő 50 munkalap dekorunkhoz még 12 új dizájnt fejlesztettünk, melyből 5 dekor klasszikusan posztformingolt kialakítású, 7 dekor pedig ABS élzárású szögletes megjelenést kapott. Jelentős szerepet szántunk a tapintható felületeknek, s ezzel összhangban 2 új felületi struktúrát is bemutatunk. A Palazzo Touch (PH) struktúrát a vintage márvány és zsírkő textúrák inspirálták.

A másik újonnan bemutatott munkalap struktúra a Glitter Matt (GM), egy elegáns, finom és selymes tapintású matt textúra. A kollekcióban felfedezhetőek olyan új dekorok mint például a fa, beton, gránit és márvány reprodukciói, továbbá a fantázia alkotta hibrid dizájnok.

SLIM LINE
Az egyedi fehér, szürke és fekete színű maggal készülő Slim Line munkalapok erősek és tartósak, és mostantól már 8 dizájn változatban elérhetőek. Dizájner szakemebereink a meglévő 4 dekorváltozat kiegészítéseként 4 új Slim Line dizájnt fejlesztettek, két vadonatúj textúrával (Palazzo Touch és Authentic Fine). Az újonnan bevezetésre került ujjlenyomat-mentes és pala struktúra is.

LAMINÁLT LAP TRENDEK
Egy új kollekció létrehozása, illetve a meglévő kollekció frissítése mindig hatalmas kihívás, ugyanakkor alapvető fontosságú. Mindezeknek köszönhetően az eddigi 135 dekorból álló laminált lap kollekciónk mellé, az idei év során 18 új dizájnt fejlesztettünk. A kollekció része a 11 új tölgy és 2 új szil dekor, illetve az ipari ihletettségű „Flow” dekorok, melyek a cement és a fém ötvözetének innovatív sorozata 5 tónusban, melyeket egy új, sokarcú “Rust” felülettel párosítottunk.

A Trends dekorokat a Kronospan Gloáblis Kollekció már meglévő impozáns dekorvilágával kombinálva eszközt kínálunk a tervezők és belsőépítészek számára a kreativitásuk kibontakoztatásához, valamint az általuk érzékelt nagyvárosi lüktetés művészi kifejezéséhez.

A Trends 20/21 kollekció 2020. január közepétől elérhető partnereinknél.

(X)


Kapcsolódó dokumentum:


nagyvarosi-luktetes-kronospan-modra


Tetszett a cikk?