Minden, ami konyha

Hamarosan indul a Konyhakiállítás, mely nem csupán ajtót nyit a jövő konyhájára, de maradandó élményt is kínál a házépítés, lakásfelújítás előtt és alatt állóknak, a gasztronómia és a lakberendezés szerelmeseinek egyaránt. 2020. február 28. és március 1. között immár 11. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb konyhai témájú eseménye a Budapest Arénában.

A Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatnak, melyekkel korábban még sosem! A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kiegészítőiket (vasalatok, mosogatók, csaptelepek), kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára.

Az egész napos konyhatervezési tanácsadás mellett megnézheti a 2020-es év legújabb konyhabútor trendjeit és lélegzetelállító konyhagépeit.

Változatos programok várnak a Konyhakiállítás standjainál és színpadán egyaránt! A Nagyszínpadon sztárséfek, világutazók és bloggerek mutatják be páratlan főzőtudományukat, a kiemelt standokon pedig a kiállítók jóvoltából ismerhetik meg praktikus konyhai, tervezési fogásokat és minőségi termékeket. A standprogramok napról napra bővülnek.

A kiállítás weboldalán részletes információt találnak a kiállítók által bemutatott újdonságokról, valamint  a programokról.

https://konyhakiallitas.hu/

Fotók: konyhakiallitas.hu


Tetszett a cikk?