Bútoripari és gyorséttermi összebútorozások

Tudja Ön mi célt szolgál a pizzás dobozban elhelyezett háromlábú kis műanyag? Adunk egy kis időt. Várunk. Még mindig várunk. Na jó, most már eláruljuk. Ez a kis műanyag óvja meg a pizzát attól, hogy a doboz teteje beleragadjon.

Na és mi célt szolgál a közel ezerszer nagyobb „testvére”? Hát hogy stílusosan, azon fogyasszuk el a pizzánkat.

Az Ikea a Pizza Huttal együttműködve piacra dobta Hongkongban a Säva elnevezésű asztalkát, ami pontosan olyan, mint a pizzásdobozban található kis műanyag elem. Az asztal stabilitása szinte azonos a kistestvérével, sok mindenre nem jó, de a célnak megfelel. Ráülni nem lehet, de pizzát fogyaszthatunk rajta. Kell ennél több?!

Nem a Säva az első szerelemgyerek egy bútoripari és gyorséttermi „románcból”. Az olasz Seletti egy gyorséttermi termékeket formáló bútorkollekciót dobott a piacra, melyet a párizsi Maison&Objet bútorvásár- és szakkiállításon mutattak be. A gyártó az amerikai popkultúra ikonikus darabjait hozta otthonunkba. Amennyire finomak az ötletadó termékek, legalább annyira kényelmesek a bútorok. A Hamburger fotel egy zsemle-szerű ülést tartalmaz paradicsom- és uborka párnákkal, míg a háromszemélyes hotdog-kanapét szintén hasonló zöldségpárnákkal tehetjük gazdagabbá.

Azt hiszi nem lehet tovább fokozni ezt?

Bemutatjuk a stúdió ikonikus aranyszínű banánlámpáit, amelyeket eredetileg a Samuel Vanhoegaerden galéria belgiumi kiállítására terveztek.

Forrás:
fastcompany.com
deezen.com


Tetszett a cikk?